Garmin Venu 3 Smartwatch Black/Slate OLED
Garmin Venu 3 Smartwatch Black/Slate OLED
Garmin Venu 3 Smartwatch Black/Slate OLED
Garmin Venu 3 Smartwatch Black/Slate OLED
Garmin Venu 3 Smartwatch Black/Slate OLED
Artikkelnummer: 1060671

Garmin Venu 3 Smartwatch Black/Slate OLED

Avansert smartklokke med lyssterk AMOLED-skjerm

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Komplett trenings- og helseoversikt
 • GPS for geotagging av bilder
 • Lang batterilevetid

Velg variant

5 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med Venu 3/3s har du alltid med deg personlig trener, GPS for geotagging av bilder og helsecoach i hverdagen. Den er spesialdesignet for å inspirere til en sunnere livsstil og gi deg dyptgående innsikt i din daglige tilstand. Den store og lyse AMOLED-skjermen hjelper deg med å navigere mellom ulike avanserte funksjoner og detaljert informasjon om helse og velvære. Den er med deg hele dagen og til og med hele natten der den kan måle søvnen din og gi en personlig rapport om hvordan du kan forbedre vanene dine.

Fordeler

 • Lyssterk AMOLED-skjerm med touch
 • Laget av rustfritt stål
 • Søvncoach med personlige anbefalinger for bedre søvn
 • Over 30 treningsapper med avanserte treningsfunksjoner
 • Veiledet meditasjon som en innebygd funksjon
 • Måler hjertefrekvens, HRV-status og oksygennivå i blodet
 • Logger væskeinntaket og minner deg på å drikke
 • Nøyaktig geotagging av bildene dine med GPS-funksjon
 • Registrering av rullestolkjøring
 • Tilpassede treningsøkter for deg som sitter i rullestol
 • Opptil 14 dagers batterilevetid med Venu 3
 • Opptil 10 dagers batterilevetid med Venu 3s
 • Kompatibel med både Android og iOS

Bli kjent med deg selv på ordentlig

Med Venu 3/3s får du en dyp innsikt i din personlige helse og velvære. Den er med deg hele dagen og hele natten for å gi deg personlige tips for å optimalisere treningen, søvnen og restitusjonen. Hver morgen får du en morgenrapport med oversikt over søvn, daglig kalender, restitusjon og HRV-status. Du kan tilpasse hva du vil se i morgenrapporten din. I løpet av dagen kan du overvåke energien din slik at du vet om det er tid for en treningsøkt eller en lur.

Fullpakket med smarte funksjoner

Venu 3/3s er kompatibel med både Android og iOS. Det betyr at du mottar varsler, anrop og meldinger direkte i klokken. Du kan også se bilder sendt til deg direkte på den lyse skjermen. Du kan også ringe og sende tekstmeldinger direkte via klokken uten å måtte ta frem smarttelefonen. Hvis du ikke vil ta med deg smarttelefonen på løpeturen eller treningen, kan du fortsatt nyte musikk fra alle populære musikkapper som Spotify, Deezer og Amazon Music. Venu 3/3s støtter også Garmin Pay slik at du kan betale enkelt og raskt hver gang.

En personlig trener på håndleddet

Med mer enn 30 sportsapper og tilpassede treningsøkter vil Venu 3/3s hjelpe deg på reisen til målene dine. Du kan enkelt følge instruksjonene takket være animerte instruksjoner direkte på skjermen. Du kan også lage dine egne treningsøkter via Garmin Connect-appen. For deg som sitter i rullestol registrerer Venu 3 rullestolkjøring og at det er en rekke tilpassede treningsøkter. I tillegg til trening hjelper Venu 3/3s også med avspenning og meditasjon med veilede pusteøvelser og meditasjon.

GPS med geotagging av bilder

Med over 30 års erfaring innen navigasjonssystemer har Garmin sørget for at selv GPS-en i smartklokkene deres gir detaljerte sporingsdata. Det er til stor nytte for de som fotograferer natur, bryllup og på farten. Du kan lagre nøyaktige posisjoner der bildene ble tatt. Du kan også få sanntidsoppdatering om solens posisjon, tidspunkt for soloppgang og solnedgang og også månefaser.

Leveres med

 • Venu 3/3s
 • Armbånd i silikon
 • Garmin lader
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen