Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band

Garmin Fenix 6 Silver with Black Band

Funksjonsfylt smartklokke for å gjøre livet enklere

1053333
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
 • 1,3-tommers fargeskjerm med gorillaglass
 • Batterilevetid opptil 14 dager i smartklokkemodus
 • GPS med geotagging, kalender og soltider
 • Fjernstyre mobiltelefonen
 • Kompatibel med både Android og iOS
3 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Hvordan en smartklokke kan gjøre det lettere for deg i hverdagen, vet du nesten ikke før du prøver det, men når du blir vant til det, kan du ikke være uten. Garmin Fenix 6 er en smartklokke fullpakket med funksjoner som gjør hverdagen og arbeidslivet enklere for deg, fra smartvarsler fra telefonen til påminnelser om når det er på tide å flytte hvis du har en stillesittende jobb. Fenix 6 kan også legge til rette for fotoarbeid ved å vise kart direkte fra håndleddet og legge til rette for geotagging av bildene dine, eller hvorfor ikke fjernstyre mobiltelefonen din slik at du kan filme deg selv for en bak-scenen for sosiale medier? I tillegg til alle de smarte funksjonene på innsiden har Garmin Fenix 6 et tøft og slitesterkt eksteriør som kan holde tritt med alle slags tøffe miljøer og forhold.

Fordeler

 • 1,3" rund urskive med LCD-skjerm
 • Ripesikker Corning Gorilla Glass 3 over skjermen
 • Fargeskjerm som kan leses i sollys
 • Fiberforsterket polymerhus med bakbeskyttelse av metall
 • 20 mm bredt silikonarmbånd med Quickfit-erstatning inkludert
 • Beskyttet i henhold til 10 ATM og tåler trykk tilsvarende en dybde på 100 meter - egnet for sprut, regn eller snø, dusj, svømming, dykking i vannet, snorkling, vannsport i høy hastighet
 • Batteritid smartklokkemodus ~ 14 dager, GPS-modus ~ 36 timer, GPS-modus for ekspedisjon ~ 28 dager, maks batteri GPS-modus ~ 72 timer, batterisparingsmodus ~ 48 dager
 • Fjernstyr mobilkameraet via klokken *
 • GPS /GLONASS/GALILEO med multi-GNSS-støtte for bedre navigering i krevende miljøer
 • Altimeter med høydedata, værovervåkingsbarometer og elektronisk kompass med tre akser
 • Smartvarsler fra smarttelefonen din - les meldinger, e-post og se hvem som ringer
 • Personaliser klokken ved å laste ned apper, widgeter og urskiver og mer takket være Garmin Connect IQ
 • Pulsmåling ved håndleddet
 • Garmin Pay - betal direkte med klokken via kontaktløs betalingsløsning
 • Aktivitetssporing med innebygde sportsapper, coaching og animerte treningsøkter på skjermen
 • Søvn- og stressregistrering

Avansert GPS-sporing direkte på håndleddet

Fenix 6 kommer fra Garmin, som har gjort seg kjent for GPS- og navigasjonssystemene dine, slik at du kan stole på kvalitet i GPS-sporing. Denne smartklokken har innebygd GPS med multi-GNSS-støtte som gir tilgang til flere globale nettverkssatellittsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for å hjelpe deg med å navigere i mer krevende miljøer enn bare GPS. Se kartet i displayet og få detaljerte taleveiledninger som varsler deg i forkant av neste sving, slik at det er enkelt å følge en rute, eller skriv inn en rute du vil gå eller kjøre, og få foreslåtte ruter som tar deg tilbake til utgangspunktet – perfekt for reise- og naturfotografer, men kan være like nyttig i storbyjobber.
Kart i Garmin smartklokken inkluderer informasjon om landemerker, nasjonalparker og nasjonalparker, campingplasser, lanseringssteder, historiske steder, elver, stinavn og mer. Steder i nærheten vises på et forenklet bilde, noe som gir deg økt bevissthet om ukjente miljøer. Dataoverlay på kartet gir viktig informasjon, slik at du ikke trenger å endre skjermbildet under en aktivitet.

Trendline™ rutetegning etter popularitet vil hjelpe deg med å finne de beste lokale stiene. Trendline bruker data fra andre Garmin-brukere for å hjelpe deg med å finne de beste stiene og rutene, noe som er en ekstra komfort når du er i et ukjent område.

Garmin Fenix 6

Geotagg bildene dine med klokken

Den innebygde GPS-mottakeren kan hjelpe deg som fotograf på flere måter enn bare å finne nye juveler og komme frem til riktig sted – du kan også få detaljerte sporingsdata om fotovandringer, bryllupsbilder og hele film- og fototurer – for alle kameraene dine. Enten du prøver å spore eventyrene dine på et kart eller skrive inn bildetekstinformasjon i bildets metadata, hjelper det deg å vite nøyaktig hvor et bilde ble tatt. I stedet for å vite at du fotograferte et "gravsted utenfor Roma", "et handelsmarked i Vietnam" eller "vakker bro over elven", kan du få et eksakt GPS-spor som kan brukes til geotagging av bildene dine.

GPS-funksjonen skaper også muligheter til å bruke den stedsinformasjonen på andre måter som sanntidsoppdatering, solens stedsspesifikke opp- og nedtider, og til og med månefaser. Gjennom tredjepartsapper kan du også legge til ting som informasjon om flere tidssoner og månestigning og månetider.

Gå en måned uten lading i ekspedisjonsmodus

Klokken har et innebygd, oppladbart litiumbatteri som gir opptil to ukers batterilevetid i smartklokkemodus, 36 timer i GPS-modus og opptil 48 dager i batterisparingsmodus. I tillegg har Phoenix 6 ekspedisjonsmodus slik at du kan gå lange avstander mellom hver lading. Ekspedisjonsmodus har GPS-referanse med ultralavt forbruk som varer opptil 28 dager.

Garmin Fenix 6 er en smartklokke med veldig lang batterilevetid

Forlengelse av mobilen, inkludert fjernkontroll

Garmin Fenix 6 blir som en utvidelse av mobiltelefonen. Med smartvarsler får du varsler fra smarttelefonen direkte til håndleddet. lese meldinger, e-postmeldinger, se hvem som ringer, og få alarmer og kalendervarsler uten å måtte plukke telefonen ut av lommen eller kamerahuset. Phoenix 6 parer seg med smarfoner via Bluetooth og er kompatibel med både iPhone- og Android-mobiler. I Garmin Connect appen på mobil kan du angi nøyaktig hvilke varsler du vil ha til watch.

Via tredjepartsapper du laster ned til Fenix 6, du kan fjernstyre mobilkameraet på Android-mobiler. Perfekt for å sette opp moible på et stativ og være i stand til å filme deg selv og lage "behind the scenes-filmer" og dele på sosiale medier. Trykk på bilder eller start et videoopptak direkte fra klokkeskjermen.

Betal med Garmin Pay

Garmin Pay er Garmins egen betalingsløsning som innebærer kontaktløs betaling med nesten alle betalingsterminaler og samarbeider med de fleste banker. Det betyr en enkel og praktisk måte å handle på ved å betale med klokken uten å rote for debetkort i lommen.

Leveres med

 • Garmin fēnix 6
 • Lading/datakabel
 • Dokumentasjon
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.