Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Artikkelnummer: 1051079

Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White

Smartklokke i rosegull for en smartere hverdag

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Rund skive med 1,2" LCD-skjerm, dekket av ripebestandig Corning Gorilla Glass
 • Berøringsskjerm i farge som kan leses i sollys
 • Fiberforsterket polymerhus med metall bakbeskyttelse

Velg farge

4 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Passende tilbehør

Garmin fēnix® 6S Pro er en multifunksjonell multisportklokke utstyrt med alle funksjonene og sensorene du trenger, og litt til. Når Fenix 6S Pro er koblet til smarttelefonen, har du GPS, kompass, barometer og termometer på håndleddet som også varsler deg om innkommende anrop og meldinger. Du får en klokke som, i tillegg til å vise tiden, også måler hjertefrekvensen din og sporer all aktiviteten din og hjelper deg med å yte enda bedre takket være alt fra væskekontroll, restitusjonsrådgiver og daglige treningsforslag. Fenix 6S Pro har en generøs batterilevetid og avansert kartmodus via GPS-en som begge kan spore løpene dine, men også hjelpe under fotograferingsarbeid, for eksempel ved å geotagge bildene dine.

Fordeler Garmin Fenix 6S Pro

 • Rund skive med 1,2" LCD-skjerm, dekket av ripebestandig Corning Gorilla Glass 3
 • Berøringsskjerm i farge som kan leses i sollys
 • Fiberforsterket polymerhus med metall bakbeskyttelse
 • 20 mm bredt silikonarmbånd med Quickfit-erstatning inkludert
 • Beskyttet i henhold til 10 ATM og tåler trykk tilsvarende en dybde på 100 meter - egnet for sprut, regn eller snø, dusj, svømming, dykking i vannet, snorkling, vannsport i høy hastighet< / li>
 • Batteritid smartwatch-modus ~ 9 dager, GPS-modus ~ 25 timer, GPS-modus for ekspedisjon ~ 20 dager, GPS og musikk ~ 6 timer, maks batteri GPS-modus ~ 50 timer, batterisparingsmodus ~ 34 dager< / li>
 • Fjernstyr mobilkameraet via klokken*
 • GPS /GLONASS/GALILEO med multi-GNSS-støtte for bedre navigering i krevende miljøer
 • Altimeter med høydedata, værovervåkingsbarometer og elektronisk kompass med tre akser
 • Smarte varsler fra smarttelefonen din - les meldinger, e-post og se hvem som ringer< / li>
 • Personaliser klokken ved å laste ned apper, widgeter og urskiver, og mer takket være Garmin Connect IQ
 • Pulsmåling ved håndleddet
 • Lytt til musikk uten mobil takket være 32 GB intern lagring
 • Garmin Pay - betal direkte med klokken via kontaktløs betalingsløsning< / li>
 • Aktivitetssporing med innebygde sportsapper, coaching og animerte treningsøkter på skjermen
 • Søvn- og stressopptak

Klokke med avansert GPS-sporing

Fenix 6S Pro er laget av Garmin, som har gjort seg kjent for GPS- og navigasjonssystemene dine, slik at du kan stole på kvalitet i GPS-sporing. Denne smartklokken har innebygd GPS med multi-GNSS-støtte som gir tilgang til flere globale nettverkssatellittsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for å hjelpe deg med å navigere i mer krevende miljøer enn bare gps. Se kartet i displayet og få sving-for-sving taleveiledning som varsler deg på forhånd for neste sving, slik at det er enkelt å følge en rute, eller gå inn i en rute du vil gå eller kjøre, og få foreslåtte ruter som tar deg tilbake til utgangspunktet - perfekt for reise- og naturfotografer, men kan være like nyttige i storbyjobber.

Kart i Garmin-smartklokken inneholder informasjon om landemerker, delstatsparker og nasjonalparker, campingplasser, sjøsettingsplasser, historiske steder, elver, spornavn og mer. Steder i nærheten vises i et forenklet bilde, noe som gir deg økt bevissthet om ukjente miljøer. Dataoverlegg på kartet gir viktig informasjon, slik at du ikke trenger å endre skjermbildet under en aktivitet.

Trendline™ rutetegning etter popularitet vil hjelpe deg med å finne de beste lokale stiene. Trendline bruker data fra andre Garmin-brukere til å hjelpe deg med å finne de beste stiene og rutene som er en ekstra trygghet når du er i et ukjent område.

Garmin Fenix 6S Pro er en smartklokke med lang batteritid

Geotag bildene dine

Den innebygde GPS-mottakeren kan hjelpe deg som fotograf på flere måter enn bare å finne nye områder og finne frem - du kan også få detaljerte sporingsdata på fototurer, bryllupsbilder og hele film- og fototurer - for alle kameraene dine. Enten du prøver å spore eventyrene dine på et kart eller skrive inn tekstinformasjon i bildets metadata, hjelper det deg med å vite nøyaktig hvor et bilde ble tatt. I stedet for å vite at du har fotografert et "gravsted utenfor Roma", "et handelsmarked i Vietnam" eller "vakker bro over elven", kan du få et nøyaktig GPS-spor som kan brukes til geotagging bildene dine.

GPS-funksjonen skaper også muligheter til å bruke denne stedsinformasjonen på andre måter som sanntidsoppdatering, solens stedsspesifikke opp- og nedtider, og til og med månefaser. Gjennom tredjepartsapper kan du også legge til ting som informasjon om flere tidssoner og måneoppsving og månetider.

Lang batterilevetid med ekspedisjonsmodus

Klokken har et innebygd, oppladbart litiumbatteri som gir opptil 9 dagers batterilevetid i smartklokkemodus, 6 timer i GPS-modus med musikk og opptil 34 dager i batterisparingsmodus. I tillegg har Fenix 6S Pro ekspedisjonsmodus slik at du kan gå lange avstander mellom opplastinger. Ekspedisjonsmodus har GPS-referanse med ultralavt forbruk som varer i flere uker.

Hold et øye på telefonen

Med smartvarsler får du varsler fra smarttelefonen direkte til håndleddet ditt. lese meldinger, e-post, se hvem som ringer, og få alarmer og kalendervarsler uten å måtte plukke telefonen ut av lommen eller kameraetuiet. Garmin Fenix 6S Pro pares med smarfoner via Bluetooth og er kompatibel med både iPhone- og Android-mobiler. I Garmin Connect-appen på mobil kan du angi nøyaktig hvilke varsler du vil ha til watch.

Styr mobilkameraet med klokken

Gjennom tredjepartsapper som du laster ned til Fenix 6X Pro, kan du fjernstyre mobilkameraet på Android-mobiler. Hold telefonen høyt, lavt eller stå opp på et stativ, og trykk på bilder eller start et videoopptak direkte fra klokkeskjermen.

Lytt til musikk uten mobiltelefon

Ingen telefon? ingen fare. Ta med deg favorittspillelistene dine uansett hvor du er. Du kan enkelt laste ned sanger fra Spotify®, Deezer eller Amazon Music-konto (kan kreve abonnementer). Bruk trådløse hodetelefoner (selges separat), og du kan lytte til musikken din selv uten en telefon.
* Spotify har alltid vært tilgjengelig på telefonen, datamaskinen og nettbrettet. Nå kan du også få tilgang til den på en kompatibel Garmin-klokke med Spotify Premium (abonnementskostnad tilkommer).

Garmin Pay

Garmin Pay er Garmins egen betalingsløsning som innebærer kontaktløs betaling med nesten alle betalingsterminaler og samarbeider med de fleste banker. Dette betyr en enkel og praktisk måte å handle på ved å betale med klokken uten å rote etter et debetkort i lommen.

Leveres med

 • fēnix 6S Pro
 • Lade-/datakabel
 • Dokument
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.