Garmin Fenix 6X Pro Black
Garmin Fenix 6X Pro Black
Garmin Fenix 6X Pro Black
Garmin Fenix 6X Pro Black
Garmin Fenix 6X Pro Black
Garmin Fenix 6X Pro Black
Garmin Fenix 6X Pro Black
Garmin Fenix 6X Pro Black
Garmin Fenix 6X Pro Black
Garmin Fenix 6X Pro Black
Garmin Fenix 6X Pro Black
Garmin Fenix 6X Pro Black
Artikkelnummer: 1051038

Garmin Fenix 6X Pro Black

Fenix 6X Pro - tøff og avansert smartklokke med mange funksjoner

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Ø 35,56 mm transflektiv fargeskjerm som er lesbar i sollys
 • Ripebestandig Gorilla-glass 3
 • Fjernstyr mobilkameraet via klokken
5 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Hvis du leter etter en veldig holdbar og multifunksjonell smartklokke som kan holde tritt med tøffe miljøer og høyt tempo, ta en nærmere titt på Garmin Fenix 6X Pro. Til tross for sitt klassiske utseende med en rund skive skjuler det seg mange funksjoner og sensorer seg bak den 1,4 " store berøringsskjermen som kan være til stor nytte både i hverdagen og på video- og fotooppdrag. Garmin har investert like mye i design som kvalitet og holdbarhet, og har testet Phoenix 6X Pro i henhold til amerikanske militære standarder for varme-, sjokk- og vannbestandighet, og gjør bare førsteklasses materialvalg. Med Garmin Fenix 6X Pro på håndleddet kan du løfte dine prestasjoner til nye nivåer.

Fordeler med Fenix 6X Pro

 • Ø 35,56 mm transflektiv skjerm i farge som er lesbar i sollys
 • Ripebestandig Gorilla-glass 3
 • Fiberforsterket polymerhus med bakre beskyttelse i metall
 • Batteritid smartwatch-modus ~ 21 dager, GPS-modus ~ 60 timer, GPS-modus for ekspedisjon ~ 46 dager, batterisparingsmodus ~ 80 dager
 • Fjernstyr mobilkameraet via klokken
 • Støtte for multi-GNSS for bedre navigering i krevende miljøer
 • Altimeter med høydedata, værovervåkingsbarometer og elektronisk kompass med tre akser
 • Smartvarsler fra smarttelefonen din - les meldinger, e-post og se hvem som ringer
 • Last ned apper, widgeter og urskiver og mer via Garmin Connect IQ
 • Pulsmåling ved håndleddet
 • Lytt til musikk uten mobil takket være intern lagring
 • Aktivitetssporing med innebygde sportsapper, coaching og animerte treningsøkter på skjermen
 • Sove- og stressopptak

Avansert GPS-sporing med navigasjonshjelp

La Garmin fenix 6X Pro være din guide, fordi hvis det er én ting Garmin er god til, er det navigasjon! Smartklokken støtter multi-GNSS som gir tilgang til flere globale nettverkssatellittsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for å hjelpe deg med å navigere i mer krevende miljøer enn bare GPS. Se kartet i displayet og få en sving-for-sving taleveiledning som varsler deg i forkant av neste sving, slik at det er enkelt å følge en rute, eller gå inn på en rute du vil gå eller kjøre, og få foreslåtte ruter som tar deg tilbake til utgangspunktet - perfekt for reise- og naturfotografer, men kan være like nyttig i byen.

Trendline™ rutetegning etter popularitet vil hjelpe deg med å finne de beste lokale stiene. Trendline bruker data fra andre Garmin-brukere til å hjelpe deg med å finne de beste stiene og rutene, noe som er en ekstra komfort når du er i et ukjent område.

Kartene i Garmin smartwatch inkluderer informasjon om landemerker, delstatsparker og nasjonalparker, campingplasser, sjøsettingsteder, historiske steder, elver, stinavn og mer. Steder i nærheten vises i et forenklet bilde, noe som gir deg økt bevissthet om ukjente miljøer. Dataoverlegg på kartet gir viktig informasjon slik at du ikke trenger å endre skjermbildet under en aktivitet.

Garmin fenix 6X Pro er en smartklokke med avansert GPS-sporing

Geotag bildene dine

Den innebygde GPS-mottakeren kan hjelpe deg som fotograf på flere måter enn bare å finne nye steder og komme til rett sted - du kan også få detaljerte sporingsdata på fototurer, bryllupsbilder og hele film- og fototurer - for alle kameraene dine. Enten du prøver å spore eventyrene dine på et kart eller skrive inn tekstinformasjon i bildets metadata, hjelper det deg med å vite nøyaktig hvor et bilde ble tatt. I stedet for å vite at du har fotografert et "gravsted utenfor Roma", "et handelsmarked i Vietnam" eller "vakker bro over elven", kan du få et nøyaktig GPS-spor som kan brukes til geotagging av bildene dine.

GPS-funksjonen skaper også muligheter til å bruke denne stedsinformasjonen på andre måter som sanntidsoppdatering, solens stedsspesifikke opp- og nedtider, og til og med månefaser. Gjennom tredjepartsapper kan du også legge til ting som informasjon om flere tidssoner og månesving og månetider.

Hold et øye på telefonen

Med smartvarsler får du varsler fra smarttelefonen direkte til håndleddet ditt. Du kan lese meldinger, e-post, se hvem som ringer, og få alarmer og kalendervarsler uten å måtte plukke telefonen ut av lommen eller kameraetuiet. Garmin Phoenix og X Pro er paret med smartelefoner via Bluetooth og er kompatibel med både iPhone og Android-mobiler. I Garmin Connect-appen på mobil kan du angi nøyaktig hvilke varsler du vil ha til klokken.

Få smartvarsler til håndleddet til Garmin Phoenix 6X Pro

Styr mobilkameraet med klokken

Gjennom tredjepartsapper som du laster ned til fenix 6X Pro, kan du fjernstyre mobilkameraet på Android-mobiler. Hold telefonen høyt, lavt eller reis deg, og trykk på bilder eller start et videoopptak rett fra klokkeskjermen.

Lytt til musikk uten mobiltelefon

Ingen telefon? ingen fare. Ta med deg favorittspillelistene dine uansett hvor du er. Du kan enkelt laste ned sanger fra Spotify®, Deezer eller Amazon Music-konto (kan kreve abonnementer). Bruk trådløse hodetelefoner (selges separat), og du kan lytte til musikken din selv uten en telefon.
* Spotify har alltid vært tilgjengelig på telefonen, datamaskinen og nettbrettet. Nå kan du også få tilgang til den på en kompatibel Garmin-klokke med Spotify Premium (abonnements kostnad tilkommer).

Garmin Pay

Garmin Pay er Garmins egen betalingsløsning som innebærer kontaktløs betaling med nesten alle betalingsterminaler og samarbeider med de fleste banker. Dette betyr en enkel og praktisk måte å handle på ved å betale med klokken uten å rote etter et debetkort i lommen.

Supplert med

 • fēnix 6X Pro
 • Lade/datakabel
 • Dokumentasjon
Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.