Garmin fenix 7S Silver with Whitestone band
Garmin fenix 7S Silver with Whitestone band
Garmin fenix 7S Silver with Whitestone band
Garmin fenix 7S Silver with Whitestone band
Garmin fenix 7S Silver with Whitestone band
Garmin fenix 7S Silver with Whitestone band
Garmin fenix 7S Silver with Whitestone band
Garmin fenix 7S Silver with Whitestone band
Garmin fenix 7S Silver with Whitestone band
Garmin fenix 7S Silver with Whitestone band

Garmin fenix 7S Silver with Whitestone band

fēnix 7S med GPS og smarte funksjoner

1053933
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
 • 1,2" touchskjerm
 • GPS, høydemåler, gyroskop, kompass og barometer
 • 11 dagers batteritid og opptil 26 dager i Expedition GPS-modus
 • Få notifikasjoner fra din iPhone eller Android-mobil
 • Robust konstruksjon og vanntett ned til 100 meter
 • Pulsmåler, aktivitetssporing og søvnovervåking
6 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Fēnix 7S fra Garmin er en mindre utgave av Fēnix 7. Med denne på håndleddet er du klar til å møte alle dagens utfordringer, enten det er en lang arbeidsdag, en tøff treningsøkt eller noen rolige timer på sofaen. Bak den berøringsfølsomme fargeskjermen på urskiven har Garmin bakt inn mange smarte og praktiske funksjoner som gjør dagen enklere på flere nivåer, alt fra smartvarsler fra mobilen, konstant helseovervåking til kontroll av kalenderen eller hjelp til å finne destinasjonen. Garmin fēnix 7S er en komplett smartklokke som gir deg mye innsikt og forenkler hverdagen.

Fordeler

 • 1,2"-tommers fargeskjerm
 • Kontroller klokken med berøringsskjerm eller knapper
 • 42mm boett i rustfritt stål og forsterket glass over skjermen
 • Batteritid smartklokke-modus ~ 11 dager, GPS-modus ~ 37 timer, GPS-modus for ekspedisjon ~ 26 dager
 • Fjernstyr mobilkameraet via klokken
 • Avanserte sensorer med høydemåler, barometer og elektronisk kompass med tre akser
 • Smartvarsler fra smarttelefonen din – les meldinger, e-post og se hvem som ringer
 • Kontaktfrie betalinger med Garmin Pay
 • Last ned apper, widgeter og urskiver og mer via Garmin Connect IQ
 • Pulsmåling ved håndleddet
 • Lytt til musikk via musikkapper eller uten mobil takket være intern lagring
 • Aktivitetssporing med innebygde sportsapper, coaching på skjermen og animerte treningsøkter
 • Søvn- og stressregistrering

Robust og slitesterk smartklokke med lang batterilevetid

Fenix 7 er bygget for å tåle ditt tempo og aktiviteter, nesten uansett hva du gjør. Klokken er bygget av rustfritt stål med forsterket ripebestandig glass, og er testet i henhold til amerikanske militære standarder for ekstreme temperaturer, støt og slag, samt tåler et vanntrykk tilsvarende 100 meter dypt.
Garmin har også gitt sjenerøs batterilevetid til smartklokkene. Fenix 7 har en brukstid på opptil 11 dager i standard smartklokkemodus, og med GPS aktivert får du en batterilevetid på opptil 37 timer. Hvis du skal på et langt fotooppdrag og klare deg med de enkleste funksjonene, finnes det en GPS-ekspedisjonsmodus som gir en batterilevetid på opptil 26 dager.

fenix 7 – nå med berøringsskjerm

For første gang i Garmins fenix-serie har klokkene fått en berøringsskjerm. Trykk og sveip for å få frem forskjellige apper og funksjoner, se data, navigere og mer. De fysiske knappene på siden av klokken beholdes, og du kan velge å deaktivere berøringsskjermen for å bruke knappene bare hvis du foretrekker.

Hva er nytt i fenix 7?

 • For enda enklere bruk av Garmin-klokken kan du nå justere enhetsinnstillingene både fra mobiltelefonen via Garmin Connect appen og/eller klokken. Innstillingene synkroniseres nå i sanntid mellom klokke og mobil for å forenkle konfigurasjonen.
 • Last ned TopoActive-kart fra hele verden. Velg dekning etter behov og oppdater komfortabelt direkte til klokken via Wi-Fi® tilkobling for å holde ekspedisjonene dine på rett spor.
 • Utholdenhetsdata i sanntid som brukes til å spore og administrere innsatsen din, slik at du bedre kan forstå hvordan utholdenheten din endres under aktiviteter og unngå overtrening ved starten av løpeturen eller aktiviteten
 • HIIT-treningsøkter sporer intervalltreningsøktene med høy intensitet, inkludert AMRAP-, EMOM-, Tabata- og selvdesignede treningsøkter. Angi antall runder, intervaller for arbeid/hvile og mer
 • Liker du slalom? Ta på deg skibakkene med forhåndslastede SkiView-kart og se navnene og vanskelighetsgradene til mer enn 2000 skisteder over hele verden.

Geotagg bildene dine med fenix 7S

Få detaljert sporingsdata om fotovandringer, bryllupsbilder eller hele film- og fototurer – for alle kameraene dine. Den innebygde GPS-mottakeren i Garmin fenix kan gi et nøyaktig GPS-spor som kan brukes til å geotagge bildene dine og hjelpe deg som fotograf med å vite nøyaktig hvor hvert bilde ble tatt, eller markere nye perler. Kanskje du vil gå tilbake til samme sted i de forskjellige årstidene for å se naturens forandring, eller likte du hvordan sollyset falt rett på et sted der du vanligvis har bryllupsfotografering, slik at du kan merke den geografiske plasseringen.

GPS-funksjonen skaper også muligheter til å bruke denne stedsinformasjonen på andre måter, for eksempel oppdatering i sanntid, solens stedsspesifikke opp- og nedgangstider og til og med månefaser. Gjennom tredjepartsapper kan du også legge til ting som informasjon om flere tidssoner og måneoppgang og månetider.

Kontroller mobilkameraet med klokken

Deler du vanligvis fotojobbene dine med videoer fra bak kameraet på sosiale medier? Med en Garmin fenix 7 på armen er det enda enklere å fange deg selv med mobilkameraet. Gjennom tredjepartsapper du laster ned til klokken, kan du fjernstyre mobiltelefonen din på Android-telefoner. Den lar deg se det kameraet ser direkte på håndleddet så du kan plassere deg selv eller komponere bildet riktig. Det er også nyttig hvis du vil ta bilder i en vinkel der du har problemer med å se skjermen på telefonen din - kanskje høyt over hodet, på selfie-pinner eller stativer eller lavt nede over bakken. Komponer, knips eller start et videoopptak direkte fra klokkeskjermen.

Hold øye med telefonen

Ingen flere ubesvarte anrop! Med smartvarsler får du varsler fra smarttelefonen din med en lett vibrasjon direkte på håndleddet; les meldinger, e-postmeldinger, se hvem som ringer, og få alarmer og kalendervarsler uten å måtte hente telefonen fra lommen eller kameravesken. Garmin fenix 7 er parkoblet med smarttelefoner via Bluetooth og er kompatibel med både iPhone- og Android-mobiler. I Garmin Connect appen på telefonen kan du angi akkurat hvilke varsler du vil ha tilgang til i klokken.

Garmin fenix 7S multisportklocka

Lytt til musikk uten mobil

Vil du gå ut uten telefonen, men likevel fylle hodetelefonene med musikk? Ingen fare. Ta med deg favorittspillelistene dine uansett hvor du er. Du kan laste ned sanger fra Spotify®-, Deezer- eller Amazon Music-kontoen din (abonnement kreves) og lagre på klokkens interne lagringsminne. Bruk trådløse hodetelefoner (selges separat), og du kan lytte til musikken din selv uten telefon.
Spotify har alltid vært tilgjengelig på telefonen, datamaskinen og nettbrettet. Nå kan du også få tilgang til den på en kompatibel Garmin-klokke med Spotify Premium (abonnementskostnad tilkommer).

Garmin Pay

Garmin Pay er Garmins egen betalingsløsning som innebærer kontaktløs betaling med nesten alle betalingsterminaler og samarbeider med de fleste banker. Det betyr en enkel og praktisk måte å handle på ved å betale med klokken uten å rote etter debetkort i lommen.

Avansert aktivitetssporing for mange idretter og treningsformer

Fenix 7 holder oversikt over din aktive tid, trening, hvile, stressnivå og fysiske helse. Logg treningen din med noen av sportsappene eller forhåndsinnstilte treningsformer og hold oversikt over helsen din. En pulsmåler på baksiden av klokken fungerer med en rekke sensorer som både kan bestemme hvor hardt du trener, hvordan du presterer og hvor lang restitusjon du trenger, og mer. Med alle dataene samlet inn, kan du finne ut både V02 Max, få forslag til hvordan du kan prestere bedre og pep for å flytte mer. Du kan til og med få animerte treningsøkter rett i klokken for å forbedre styrke, kondisjon eller mobilitet. Velg mellom forhåndslastede animerte treningsøkter, eller last ned mer fra Garmin Connect™ nettsamfunn når klokken er parkoblet med smarttelefonen.

Leveres med

 • fēnix 7S
 • Lading/datakabel
 • Dokumentasjon
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.