Garmin Forerunner 255S Music - Black
Garmin Forerunner 255S Music - Black
Garmin Forerunner 255S Music - Black
Garmin Forerunner 255S Music - Black
Garmin Forerunner 255S Music - Black
Garmin Forerunner 255S Music - Black
Artikkelnummer: 1061865

Garmin Forerunner 255S Music - Black

Smartklokke med over 30 aktivitetsprofiler og lang batteritid

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Opptil 12 dagers batteritid
 • Vanntett ned til 50 meter
 • Last ned opptil 500 sanger
3 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Garmin Forerunner 255S Music er en smartklokke med maksimerte treningsfunksjoner for et aktivt liv. Du kan laste ned opptil 500 sanger direkte til smartklokken og ta med deg favorittmusikken din på farten. Med en batteritid på opptil 12 dager trenger du ikke å lade klokken hver dag, og du kan opprette en omfattende helseprofil også utenom treningsøktene. Garmin Forerunner 255S Music gjør ditt aktive liv enklere.

Fordeler

 • Veier bare 39 gram
 • Laget av svettebestandige materialer
 • Innebygd GPS-funksjon
 • Vanntett ned til 50 meter
 • Garmin Pay for trådløs betaling
 • Kompatibel med Android og iOS

Over 30 aktivitetsprofiler

Garmin Forerunner 255S Music har over 30 aktivitetsprofiler som du kan bruke til alt fra fotturer og alpint til pilates eller yoga. Den har en innebygd profil for multisportaktiviteter som triatlon, men du kan også lage dine egne profiler for større utfordringer der du enkelt kan endre treningsøkten ved å trykke på en knapp. Med den gratis Garmin Connect™-appen kan du få daglige, tilpassede treningsforslag, nye løyper å løpe og mye mer for ditt aktive liv.

Forstå helsen din

Med Body Battery™ kan du lettere forstå energinivået ditt gjennom dagen og planlegge treningen bedre. Sammen med pulsmåling, oksygenmetningsmåling, stressmåling og søvnregistrering får du enkelt et bilde av din daglige helse.

Effektiviser treningen din

Vil du ha treningsstatistikk som hjelper deg å forstå hvordan du trener? Denne smartklokken er fullpakket med smarte funksjoner som analyserer hvordan du trener. Du kan ikke bare se tiden du har brukt på banen eller i bassenget, men også intensiteten og om du trener produktivt. Treningseffekten inndelt i aerob og anaerob gjør det enklere å finne ut hvordan utholdenheten din påvirkes av treningsøktene, og hvordan du bør trene for å forbedre resultatene.

GPS for geografisk profil

Den innebygde GPS-en sporer skrittene dine, og med LiveTrack kan venner og familie følge deg. Klokken har også en sporingsfunksjon som et sikkerhetstillegg, så hvis du skulle komme ut for en ulykke eller trenge hjelp, kan klokken sende posisjonen din til nødkontaktene dine, slik at du kan føle deg trygg selv i tøffe omgivelser.

Leveres med

 • Forerunner 255S Music
 • Ladekabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen