Garmin Instinct 2 Graphite
Garmin Instinct 2 Graphite
Garmin Instinct 2 Graphite
Garmin Instinct 2 Graphite
Garmin Instinct 2 Graphite
Garmin Instinct 2 Graphite
Garmin Instinct 2 Graphite
Garmin Instinct 2 Graphite
Garmin Instinct 2 Graphite
Garmin Instinct 2 Graphite
Garmin Instinct 2 Graphite
Artikkelnummer: 1053928

Garmin Instinct 2 Graphite

Tøff og slitesterk GPS-smartklokke for aktivt friluftsliv

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Ripebestandig skjerm med høy kontrast
 • Støtte for Multi-GNSS samt høydemåler, barometer og kompass
 • Over 20 dagers batterilevetid

Velg variant

2 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Garmin Instinct 2 er en skikkelig tøff og slitesterk smartklokke for deg som har en tøff og aktiv hverdag og fritid. I tillegg til å være vanntett ned til 100 meters dybde, har klokken flere sensorer som letter villmarkslivet ditt, som barometer, høydemåler og elektronisk kompass. Støtte for Multi-GNSS gir enda bedre navigasjon i krevende miljøer enn bare GPS og aktivitetsmålere holder styr på trening, hvile, stress og velvære. Alle data presenteres på en skjerm med høy kontrast som er lesbar i sollys, som blir en jevn kobling til smarttelefonen din direkte på håndleddet. Garmin Instinct 2 er rett og slett klar for deg og livet ditt, uansett hva du gjør.

fordeler

 • Veske i fiberforsterket polymer med ripebestandig PowerGlass ™
 • Monokrom høykontrast Memory-in-pixel-skjerm som kan leses i sollys
 • Fysiske knapper for å kontrollere klokken
 • Laget for å møte amerikansk militærstandard 810 for varme-, støt- og vannmotstand
 • Beskyttet i henhold til 10 ATM og tåler trykk tilsvarende en dybde på 100 meter - egnet for sprut, regn eller snø, dusjing, svømming, dykking i vannet, snorkling, vannsport i høy hastighet
 • Ventilerende silikonstropp som er både svettebestandig og stilig
 • GPS / GLONASS / GALILEO med støtte for multi-GNSS for bedre navigasjon i krevende miljøer
 • Høydemåler med høydedata, barometer for værovervåking og treakset elektronisk kompass
 • Pulsmåling ved håndleddet
 • Bluetooth og ANT + teknologi
 • Kompatibel med både iPhone og Android-telefoner
 • Få smarte varsler fra mobiltelefonen din
 • Puls- og sensorbasert aktivitetssporing med innebygde sportsapper
 • Stress- og søvnovervåking
 • Menstruasjonssyklussporing for kvinner via Garmin Connect App
 • Innebygd oppladbart litium-ion-batteri

Samme klokke - to størrelser

Garmin Instinct 2 kommer i to størrelser hvor Instinct 2S er litt mindre både i kassestørrelse og omkrets for armbåndet. Klokkens funksjoner er de samme, forskjellen er skjermoppløsning og batterilevetid. Dekselet til 2S er 40 mm, Instinct 2 er 45 mm bredt.
Instinct 2S har en batterilevetid i smartklokkemodus på opptil 21 dager, mens Instinct 2 varer i opptil 28 dager. Med GPS aktivert er batterilevetiden på henholdsvis 22 og 30 timer. Skulle du være ute på oppdrag over lengre tid, har klokken også en GPS-ekspedisjonsmodus som begrenser klokkens funksjoner noe, men forlenger batterilevetiden opp til henholdsvis 25 og 32 dager.

GPS-sporing for geotagging av bildene dine

Garmin har brukt navigasjonssystemer og GPS-er i over 30 år og den kunnskapen har de tatt med seg når de lager smartklokker. Takket være den innebygde GPS / GLONASS / Galileo-mottakeren kan du få detaljerte sporingsdata på dine fotovandringer, bryllupsbilder og hele film- og fototurer - for alle kameraene dine. Få et nøyaktig GPS-spor som kan brukes til å geomerke bildene dine.

GPS-funksjonen skaper også muligheter for å bruke den posisjonsinformasjonen på andre måter som sanntidsoppdatering, solens stedsspesifikke opp- og nedtider og til og med månefaser. Gjennom tredjepartsapper kan du også legge til ting som informasjon om flere tidssoner og tider for måneoppgang og månetider.

Garmin Instinct 2 / 2S er en tøff smartklokke for et aktivt friluftsliv

Smartvarsler fra mobiltelefonen

Har du vanligvis mobilen på stille og tapte anrop? Med en Garmin-klokke på håndleddet vil det ikke skje igjen. Takket være Bluetooth-forbindelsen mellom klokken og mobiltelefonen mottar du smartvarsler med varsler om innkommende anrop og kan lese meldinger, e-poster og motta alarmer og kalendervarsler direkte på klokkens display. Du trenger ikke engang å ta telefonen opp av lommen eller kameravesken for å lese meldinger. Garmin Instinct 2 er sammenkoblet med smarttelefoner via Bluetooth og er kompatibel med både iPhone- og Android-telefoner. I Garmin Connect-mobilappen kan du angi nøyaktig hvilke apper du vil ha varsler fra.

Leveres med

 • Smartwatch Instinct 2 / 2S
 • Ladekabel
 • Dokumentasjon
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen