Garmin Venu 2 - Slate Bezel with Black Case
Garmin Venu 2 - Slate Bezel with Black Case
Garmin Venu 2 - Slate Bezel with Black Case
Garmin Venu 2 - Slate Bezel with Black Case
Garmin Venu 2 - Slate Bezel with Black Case
Garmin Venu 2 - Slate Bezel with Black Case
Garmin Venu 2 - Slate Bezel with Black Case
Garmin Venu 2 - Slate Bezel with Black Case
Garmin Venu 2 - Slate Bezel with Black Case
Garmin Venu 2 - Slate Bezel with Black Case
Garmin Venu 2 - Slate Bezel with Black Case
Garmin Venu 2 - Slate Bezel with Black Case
Garmin Venu 2 - Slate Bezel with Black Case
Garmin Venu 2 - Slate Bezel with Black Case
Garmin Venu 2 - Slate Bezel with Black Case
Garmin Venu 2 - Slate Bezel with Black Case
Artikkelnummer: 1051249

Garmin Venu 2 - Slate Bezel with Black Case

GPS-smartklokke med AMOLED-skjerm og musikklagring

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Klar AMOLED-skjerm
 • 10 dagers batterilevetid
 • GPS-posisjonering for geotagging av bilder

Velg variant

3 418 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Garmin presenterer Venu 2 og Venu 2S, som er en komplett smartklokke med alle funksjonene du kan trenge og ønske. Bak AMOLED-skjermen skjuler det seg mange avanserte helseregistrerings- og treningsfunksjoner som hjelper deg med å bedre forstå hva som skjer i kroppen din og for å kunne prestere på ditt beste. Over 25 innebygde sportsapper registrerer treningsøkten din og gir deg animerte treningsøkter på håndleddet. Lagre musikk for å lytte til favorittsangene dine uten telefonen i nærheten, og bruk klokken til å betale i butikken. Den innebygde GPS'en kan brukes både til å spore turer og løp, i tillegg til geotagging av bildene dine når du er ute og fotograferer. Alt dette og mye mer i et design som også er veldig stilig og passer like bra for hverdag som til fest.

Fordeler Garmin Venu 2-serien

 • 1,1-tommers / 1,3-tommers lys AMOLED-skjerm (Venu 2S / Venu 2)
 • Corning® Gorilla® Glass 3
 • Rund urkasse i rustfritt stål
 • Smartvarsler fra mobil
 • Passer for både Android og iOS
 • Tilpass klokken ved å laste ned apper, widgeter og urskiver med mer takket være Garmin Connect IQ
 • Lagre opptil 650 sanger i klokken
 • Lytt til musikk uten mobil takket være Spotify-appen* og trådløse hodetelefoner (selges separat)
 • Pulsmåling på håndleddet
 • Vanntett i henhold til ATM 5 gjør den perfekt for svømming, dusjing eller spa
 • Garmin Pay – betal direkte med klokken via kontaktløs betalingsløsning
 • Opptil 10/11 dagers batterilevetid i smartklokkemodus og opptil 7/8 timer i GPS-modus med musikk (Venu 2S / Venu)
 • Over 25 forhåndsprogrammerte sportsapper og animerte håndleddstreningsøkter
 • Sporing av menstruasjonssyklus for kvinner
 • Søvnregistrering og avslapningsøvelser
Garmin Venu 2 og 2S er en oppgradert smartklokke med GPS- og AMOLED-skjerm

Hva skiller Garmin Venu fra Venu 2?


I denne nye utgaven av Venu har Garmin forbedret og lagt til noen funksjoner, inkludert Sleep score, Health snapshot og HIIT-sportsapp og workouts for bedre forståelse av søvn og helse. HIIT står for High Intesity Interval Training, som handler om å maksimere ytelsen, øke eksplosiviteten og hastigheten med korte treningsintervaller med maksimal innsats. Garmin har også forbedret målingen av kondisjonsberegning og kondisjonsalder, som er et mål på kroppens oksygenopptaksfordel og aerob kondisjon.
Garmin Venu 2-serien har mer lagringsplass for musikk (opptil 650 sanger sammenlignet med 500 lyder i Venu) i tillegg til flere innebygde sportsapper. Sist, men absolutt ikke minst, har Venu 2 fått betydelig lengre batterilevetid. Venu 2 varer opptil 11 dager i smartklokkemodus på én lading (Venu 2S 10 dager) og opptil 8 timer i GPS+musikkmodus (7 timer for Venu 2S). Forgjengeren Venu har en batterilevetid på henholdsvis opptil 5 dager og 6 timer.

GPS-sporing for geotagging av bildene dine

Garmin har jobbet med navigasjonssystemer og GPS-er i over 30 år, og de har tatt med seg denne kunnskapen når de lager smartklokker. Takket være innebygde GPS/GLONASS/Galileo-mottakere kan du få detaljerte sporingsdata om fotovandringer, bryllupsbilder og hele film- og fotoreiser – for alle kameraene dine. Enten du prøver å spore eventyrene dine på et kart eller skrive inn bildetekstinformasjon i bildets metadata, hjelper det deg å vite nøyaktig hvor et bilde ble tatt. I stedet for å vite at du fotograferte et "gravsted utenfor Roma", "et handelsmarked i Vietnam" eller "vakker bro over elven", kan du få et eksakt GPS-spor som kan brukes til geotagging av bildene dine.

GPS-funksjonen skaper også muligheter til å bruke denne posisjonsinformasjonen på andre måter som sanntidsoppdatering, solens stedsspesifikke opp- og nedtider, og til og med månefaser. Gjennom tredjepartsapper kan du også legge til ting som informasjon om flere tidssoner og måneoppsving og månetider.

Smartvarsler fra mobiltelefon

Har du vanligvis telefonen i stille og tapte anrop? Med en Venu 2 på håndleddet, vil det ikke skje lenger. Takket være Bluetooth-tilkoblingen mellom klokken og mobilen får du smartvarsler med varsler om innkommende anrop og kan lese meldinger, e-postmeldinger og motta alarmer og kalendervarsler direkte på klokkens skjerm. Du trenger ikke engang å ta telefonen ut av lommen eller kameravesken for å lese meldinger og til og med svare på dem *. Garmin Venu 2 kan parkobler seg med smarfoner via Bluetooth og er kompatibel med både iPhone- og Android-mobiler. I Garmin Connect appen på mobil kan du angi nøyaktig hvilke apper du vil ha varsler fra.

Garmin Venu 2

Lytt til musikk uten mobil

Last ned opptil 650 sanger til klokken, inkludert spillelister fra Spotify®, Amazon Music eller Deezer 4, og koble til trådløse hodetelefoner (selges separat), og du kan lytte til musikken din selv uten mobiltelefonen din i nærheten.
* Spotify har alltid vært tilgjengelig på telefonen, datamaskinen og nettbrettet. Nå kan du også få tilgang til den på en kompatibel Garmin-klokke med Spotify Premium (abonnementskostnader tilkommer).

Garmin Pay

Garmin Pay er Garmins egen betalingsløsning som innebærer kontaktløs betaling med nesten alle betalingsterminaler og samarbeider med de fleste banker. Det gir en enkel og praktisk måte å handle på ved å betale med klokken uten å lete etter betalingskort i lommen.

Leveres med

 • Smartklokke Venu 2 / 2S
 • Ladekabel
 • Dokumentasjon
* SMS/tekstsvar er bare mulig på Android-enheter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.