Garmin Venu Sq 2 Music Black
Garmin Venu Sq 2 Music Black
Garmin Venu Sq 2 Music Black
Garmin Venu Sq 2 Music Black
Garmin Venu Sq 2 Music Black
Garmin Venu Sq 2 Music Black
Garmin Venu Sq 2 Music Black
Garmin Venu Sq 2 Music Black
Artikkelnummer: 1057023

Garmin Venu Sq 2 Music Black

Smartklokke med lang batteritid, helseoversikt og musikklagring

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 1,41" AMOLED-skjerm med touch
 • Opptil 11 dagers batterilevetid
 • GPS, søvnovervåking og musikkavspilling

Velg farge

2 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Venu Sq 2 Music er en smartklokke som har alle funksjonene du trenger i en smartklokke; helsesporing, smartvarsler fra mobilen, pulsmåler med både stress- og søvnovervåking, GPS, betalingsfunksjon og musikkavspilling direkte via klokken. Utstyrt med AMOLED-skjerm for klarere farger og lysstyrke selv i solrike omgivelser. Venu Sq kommer med et silikonarmbånd som passer godt til fysiske aktiviteter, men som likevel gir klokken et så stilig inntrykk at den passer til både hverdag og fest. Spor aktivitetene dine via Garmin Connect-mobilappen – Venu Sq er rett og slett en smartklokke bygget for deg og livet ditt.

Fordeler Venu Sq

 • Smartvarsler fra smarttelefonen – les meldinger, e-poster og se hvem som ringer
 • Musikklagring for opptil 500 sanger
 • AMOLED-skjerm
 • Garmin Pay – betal direkte med klokken via kontaktløs betalingsløsning
 • Berøringsskjerm med fargeskjerm med slitesterkt Corning Gorilla Glass 3
 • Vanntetthet etter ATM 5 - kan håndtere inntil 50m dykking
 • Opptil 11 dagers batterilevetid i smartklokkemodus og opptil 26 timer i GPS-modus
 • Aktivitetssporing med 28 forskjellige sportsapper
 • Sleep Score – få et sammendrag av søvnkvaliteten din

Bruk klokkens GPS til å geotagge bildene dine

Er det én ting Garmin er god på, så er det GPS og navigasjon! Takket være den innebygde GPS/GLONASS/Galileo-mottakeren kan du få detaljerte sporingsdata på dine fotovandringer, bryllupsopptak og hele film- og fototurer - for alle kameraene dine. GPS-funksjonen skaper også muligheter for å bruke denne posisjonsinformasjonen på andre måter som sanntidsoppdateringer, stedsspesifikke soloppganger og solnedganger, og til og med månefaser. Gjennom tredjepartsapper kan du også legge til ting som informasjon om flere tidssoner og tider for måneoppgang og månenedgang.

Få oversikt over helsen din

Venu Sq 2 gir deg innsikt i helsen din og hvordan kroppen har det. Den gir deg en oppsummering basert på hele dagen, inkludert søvn og hjelper deg å forstå kroppen og dens behov på nye måter. Få et innblikk i hvordan søvn, vanninntak og stressnivå påvirker ditt kroppslige batteri. Den har også innebygde funksjoner spesielt for å spore hormonsykluser og holde oversikt over menstruasjon.

Se mobilvarsler direkte på håndleddet

Med smartvarslinger får du varsler fra smarttelefonen din direkte på håndleddet; les meldinger, e-post, se hvem som ringer og få alarmer og kalendervarsler uten å måtte ta telefonen opp av lommen eller kameravesken. Garmin Venu Sq er sammenkoblet med smarttelefoner via Bluetooth og er kompatibel med både iPhone- og Android-mobiltelefoner. I Garmin Connect-appen på mobiltelefonen kan du stille inn nøyaktig hvilke varsler du ønsker å motta for klokken.

Lytt til musikk uten mobiltelefon

Ingen telefon? Ikke noe problem. Ta med deg favorittspillelistene dine uansett hvor du går. Du kan enkelt laste ned sanger fra Spotify ® , Deezer eller Amazon Music-kontoen din (kan kreve abonnement). Bruk trådløse hodetelefoner (selges separat), og du kan lytte til musikken din selv uten telefon. Venu Sq har musikklagring for opptil 500 sanger.

Garmin Pay

Garmin Pay er Garmins egen betalingsløsning som innebærer kontaktløs betaling med nesten alle betalingsterminaler og fungerer med flere banker i Norge. Det betyr en enkel og praktisk måte å handle på ved å betale med klokken uten å rote etter betalingskort i lomma.

Leveres med

 • Garmin Venu® Sq 2 musikk
 • Lade/datakabel
 • Dokumentasjon
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen