Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

VIRB 360

Garmin VIRB 360

1035273
7 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

VIRB 360
Minnekort Secure Digital Micro 128GB SDXC Extreme
Bordstativ/selfiestick BK10
8 108 NOK
VIRB 360
Sats med justerbar monteringsarm til VIRB
Dobbel batterilader til VIRB 360
7 728 NOK

Robust og solid 360 kamera med 4k og dataoverlays

Dette robuste, vanntette kameraet tar opp sfærisk video i 360 grader med et trykk eller en stemmekommando med opp til 5,7K/30 b/s oppløsning og 360 graders lyd. Kameraet har innebygd GPS og sensorer for G-Metrix™-data overlays for forsterket virkelighet. Den sfæriske stabiliseringen i 4K sikrer en jevn video på tross av kamerabevegelser. Videoer og bilder kan settes sammen automatisk i kameraet, noe som muliggjør raskt deling samt direkte livestreaming med VIRB®-mobilappen.

Fordeler:

 • Sfærisk stabilisering i 4K med et klikk
 • Tar opp lyd i 360 grader
 • Robust og pålitelig
 • Praktisk oppkoblet
 • Data overlays for forsterket virkelighet
 • Styr den med stemmen

Sfærisk stabilisering i 4K med ett klikk

Konverter en humpete og ujevn video til et jevnt og stabilt mesterverk med et klikk. De tre sfæriske stabiliseringsmodusene i 4K sikrer en jevn video til tross for kamerabevegelser. Stabiliseringsmodusen jevner ut raske bevegelser og vibrasjoner uten at den tilsidesetter kameraets retning. Bruk låsmodusen dersom du vil forsikre deg om kameraets retning. I følgemodus følger retningen GPS-banen.

Romslig lyd i 360 grader

Fire innebygde mikrofoner fanger opp lyden i alle retninger og gir en oppslukende lydavspilling.

Robust og pålitelig

Dette robuste kameraet er bygget for å håndtere alt fra rafting til barnebursdag. VIRB 360 er vanntett ned til 10 meter. Den er liten og lett å ta med på eventyr, og har forsterkede glassobjektiv som er enkle å bytte ut uten verktøy. Kameraet passer våre slitesterke fester, samt andre standardfester og tilbehør, og du kan fotografere i over en time på kun én batteriladning. Skjermen kan leses i sollys, og viser batteri, lagring, modus og tilkoblingsstatus.

Praktisk oppkoblet

Med den kostnadsfrie, lattbrukelige VIRB-mobilappen og VIRB Edit programvaren på datamaskinen kan du redigere, stabilisere, dele og legge til dataoverlegg på videoer. Bruk VIRB-mobilappen for å koble kameraet til din kompatible Apple® eller Android™-enhet. Koble til din NFC-kompatible Android-smarttelefon til kameraet med bare et trykk på telefonen. Bruk siden din smarttelefon som fjernkontroll til kameraet, se på livevideoer i 360 grader av hva du spiller inn, bruk en VR-enhet for å se dine 360-videoer i VR eller livestream på YouTube® og Facebook®.

Data overlays for med G-Metrix

Gjenfortell historier med flere detaljer enn noensinne. Innebygde sensorer, som f.eks. GPS og GLONASS, barometer og accelerometer gir utallige tilpasningsbare alternativ for data overlays med G-Metrix i en utvidet virkelighet i 360 grader. Velg blant forhåndsinnstilte maler for de datapunkter du vil vise, og se dine tilpassede data overlays i videoen.

Styr den med stemmen

”OK Garmin, start innnspilling.” Lett som en plett. Hvis du skal reise fort ned en ujevn bakke vil du helst slippe å strekke deg etter startknappen. Nå holder det med stemmekommando for at kameraet skal starte og stoppe opptak, og ta bilder. Du kan også si "Husk" til VIRB 360. Da tagger kameraet spesifikke øyeblikk på dine eventyr, og du kan fort finne de igjen.

Leveres med:

 • VIRB 360 actionkamera
 • Litiumionsbatteri
 • Ladnings-/datakabel
 • Stativholder (1/4"-20)
 • Actionfeste
 • Grepbart stativ
 • Dokumentasjon
   
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.