Garmin Vivomove Sport Black
Garmin Vivomove Sport Black
Garmin Vivomove Sport Black
Garmin Vivomove Sport Black
Garmin Vivomove Sport Black
Garmin Vivomove Sport Black
Garmin Vivomove Sport Black
Garmin Vivomove Sport Black
Garmin Vivomove Sport Black
Artikkelnummer: 1053921

Garmin Vivomove Sport Black

Hybrid-smartwatch med analog urskive og lang batteritid

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Klassisk design med rund urskive med fysisk time- og minuttviser
 • Skjult OLED-skjerm nederst på urskiven
 • Kompatibel med både iPhone- og Android-telefoner
1 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Garmin Vivomove Sport er en smartklokke som kombinerer det beste av det klassiske og analoge armbåndsuret med dagens moderne smartklokke. Urskiven bak det herdede og forsterkede glasset er analogt med fysiske visere, slik at du alltid holder oversikt over hvor mye klokken er, men den har også en liten skjult OLED-skjerm med berøringsfunksjoner for for eksempel varsler fra mobiltelefonen din. Klokken har en elegant og stilig design som en tradisjonell analog klokke som gjør at den passer i alle sammenhenger, men med flere smarte funksjoner som helsesporing via innebygd pulsmåler og GPS som gjør Vivomove Sport til en smartklokke for dagens behov.

Fordeler

 • Klassisk design med rund urskive med fysisk time- og minuttviser
 • Skjult OLED-skjerm nederst på urskiven
 • Kompatibel med både iPhone- og Android-telefoner
 • 5 dagers batterilevetid i smartklokkemodus, en dag ekstra som kun klokke
 • Pulsmåler på baksiden av uret
 • Innebygd GPS
 • 14 innebygde sportsapper for de vanligste aktivitetene
 • Helsesporing for stress, søvn, pust, væskeinntak og kvinners menstruasjonssyklus
 • Treningsregistrering som måler Vo2 Max og kondisjonsalder
 • Hendelsesdetektor og assistanse

Skjult berøringsskjerm vises når du trenger det

Vivomove Sport er mer enn det ser ut ved første øyekast. Denne hybride smartklokken kombinerer tidløs analogt utseende med smarte funksjoner på en innovativ måte. En analog urskive med ekte klokkevisere sikrer at du alltid holder oversikt over hva tiden er, men med et enkelt dobbelttrykk på glasset beveger hendene seg for å vise en skjult berøringsskjerm nederst på urskiven. Denne OLED-skjermen viser for eksempel tekstmeldinger fra den parkoblede smarttelefonen som leveres direkte til håndleddet, eller lar deg velge treningsform når det er på tide å bevege på seg.

For bedre helse

Lev bedre med et komplett sett med helse- og velværeverktøy, inkludert Body Battery™ energiovervåking, avansert søvnovervåking og mer. Spor avstanden og tempoet til utendørsturer og løp ved å koble til GPS-en på smarttelefonen.

Garmin Vivomove Sport hybridsmartwatch

Batteritid

Med Garmin Vivomove Sport trenger du ikke å ha et "always on display" som tar mye batterilevetid for å vite hvor mye klokken er. Den analoge urskiven viser tiden hele tiden og trekker også minimalt med strøm, noe som gjør at du kan holde oversikt over tiden for en annen dag, selv når smartklokkemodusen med OLED-skjermen har gått tom. Smartwatch-modus gir deg opptil 5 dagers batterilevetid på en enkelt lading.

Hendelsesdetektor og assistanse

Hvis klokken oppdager at du faller over eller når du ber om hjelp fra enheten, sender Garmin Connect navnet og posisjonen din til nødkontaktene dine. Posisjonen din bestemmes ved hjelp av Garmins LiveTrack-aktivitetssporingsfunksjon. LiveTrack oppretter en sanntidskanal med posisjonen din og dataene dine under en aktivitet. Du kan konfigurere en nødkontakt i Garmin Connect appen for å sende posisjon. Vivomove Sport må være koblet via Bluetooth til en smarttelefon som er i et nettverkstegningsområde for at den skal fungere, og GPS er aktivert på Garmin-klokken. Hvis du vil ha fullstendige vilkår og betingelser, kan du se Garmins nettsted.

Leveres med

 • Garmin Vivomove Sport
 • Data/ladekabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen