Gear4 D3O Crystal Palace Cover iPhone 14 Pro Max Clear
Artikkelnummer: 1057413

Gear4 D3O Crystal Palace Cover iPhone 14 Pro Max Clear

Tynt gjennomsiktig deksel til iPhone 14 Pro Max

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Beskyttelse mot fall opp til 4 meter
  • Slank design som beskytter telefonen fra kant til kant
  • Kompatibel med trådløs lading
399 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Crystal Palace er et gjennomsiktig deksel med et slankt design tilpasset din iPhone. Den tåler fall på opptil 4 meter og beskytter din iPhone fra kant til kant. Skallet er laget av en blanding av plast og materialet D3O. D3O er et fleksibelt materiale som er mykt da det ikke utsettes for støt eller fall. Når materialet treffer bakken eller annen hard overflate, trekker molekylene i materialet seg sammen og skaper en hard beskyttelse for telefonen din. Den har en antimikrobiell behandling som beskytter etuiet og egenskaper som hindrer det i å gulne.

Leveres med

  • Gear4 D3O Crystal Palace Cover iPhone 14 Pro Max
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.