Genelec 8040B Studio Monitor White
Genelec 8040B Studio Monitor White
Genelec 8040B Studio Monitor White
Artikkelnummer: 1020354

Genelec 8040B Studio Monitor White

Studiohøyttalere med ekte og kraftig lyd

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • 90 + 90 W utgangseffekt
  • 6" bass + 0,75" diskant
  • 105 dB SPL

Velg farge

11 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

8040B2-veis aktiv nærfeltsmonitor
Genelec 8040 er en veldig bra allroundhøyttaler for nærfeltslytting. Her får man en monitorløsning som klarer det meste. Imponerende bass, både på høyt og lavt volu gjør at du ikke alltid må ha en separat subwoofer stående på gulvet. Videre finner du, i likhet med resten av 8000-serien, ISS (intelligent Signal Sensing) som overvåker det innkommende signalet og setter systemet i hvilemodus (0,5W) hvis det ikke kommer noe signa. Iso-Pod vibrasjonsdempende fot inngår.

Genelec
Hvert element i Genelec-høyttalerene har en egen tilpasset forsterker og et nøye konstruert elektronisk delefilter. Genelec er derfor det naturlige valget for kritisk lytting, selv i et hjemmemiljø - mye takket være mange viktige innovasjoner. Genelexs egenutviklede Directive Control Waveguide (DCW) muliggjør bred og jevn spredning med et eksakt lydbilde i virkelige rom. Room Response Control-systemet optimaliserer høyttalerens frekvensgang og tilpasser den til lytterommet. Genelec-Høyttalerene, som er utviklet og produsert i Finland, kjennetegnes av enestående driftssikkerhet og fantastisk byggekvalitet.

Room Response Controls
Alle høyttalerene i 8000-serien  er utstyrt med omfattende akustiske kalibreringsfunksjoner som lar brukeren justere hver høyttaler for subwoofer for optimalt resultat i lytterommet.

Klarar långa arbetspass
Genelecs profesjonelle arv syns i materialet kabinettene er laget av. Formstøpt Aluminium og stål. Holdbart, solid og miljøvennlig. Takket være den integrerte formgivningen, der høyttalere og forsterkere er designet som en optimalisert enhet, tilbyr Genelecs høyttalere og subwoofere overlegen lydkvalitet, høyere lydtrykk samt bedre driftssikkerhet enn konvensjonelle, passive høyttalere i samme størrelsesklasse.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.