Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Etbensstativ Traveler GM2562T Serie 2 kolfiber

Gitzo Etbensstativ Traveler GM2562T Serie 2 kolfiber

1021233
  • Slås sammen til 36 cm, ideell for reisende fotografer
  • Kompakte og ergonomiske "Traveler G-lock"-beinlåser
  • Vendbart 1/4"- og 3/8"-feste
3 699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Gitzo HM2562T Serie 2 karbonfiber 6-delt

Etbensstativet Traveler er veldig kompakt og er utrustet med seks benseksjoner. Stativet har en stabil fot som du enkelt kan bytte om den skulle bli utslitt. Håndleddsremmen har en klemme som gjør at du kan feste stativet i beltet eller i en lomme.

Fordeler:

  • Ultralett og kompakt, 6-seksjons Carbon eXact etbensstativ
  • Slås sammen til 36cm, ideell for reisende fotografer
  • Kompakt og ergonomisk "Traveler G-lock" benlås
  • Vendbar 1/4" og 3/8"-feste

Gitzo GM2562T Series 2 Traveler etbensstativ er et kompakt, ultralett men fremdeles stabilt og pålitelig etbensstativ. Takket være de stive Carbon eXact-rørene og "Traveler G-lock" klarer dette 6-seksjons etbensstativet sikkert opp til 12 kg fotoutstyr, og veier kun 405 gram og slås sammen til bare 36,5cm.

Stativets fot er enkel å bytte når den slites ut, og armbåndet har en smart clips slik at stativet kan henges på beltet, lommer eller vesker. Et perfekt stativ for profesjonelle utendørsfotografer som leter etter en pålitelig, robust men fremdeles fjærlett støtte for sitt verdifulle utstyr.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.