308C Bi-Color II med Barndoors + Batteri + Laddare

Godox 308C Bi-Color II med Barndoors + Batteri + Laddare

1049413
  • Innebygde reflektorer gir optimal lysfordeling
  • Variabel fargetemperatur mellom 3300-5600K
  • Praktisk fjernkontroll med gruppeinndeling

Velg variant

1 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

308C Bi-Color II med Barndoors + Batteri + Laddare
NP-F550 2350mAh Sony batteri
Lampestativ
2 838 NOK
308C Bi-Color II med Barndoors + Batteri + Laddare
Lampestativ Nano 5001B-1 Svart
CS-20 Hot Shoe Extension Bar 200mm
2 844 NOK

LED-belysning 308C II Bi-Color med barndoors

Led-belysningen 308C II fra Godox er et fastlys med variabel fargetemperatur fra 3300K til 5600K. Lampen består av 308 energieffektive lysdioder som genererer minimal varme. Med innebygde reflektorer i lampens "barndoors" får du en ekstra god lysfordeling. Designet er kompakt og veldig lett å håndtere på grunn av den lette vekten. Belysningen er ideell for bryllup, makro og produktfotografering, journalistiske produksjoner og selvfølgelig for opptak av videoer.

Egenskaper

  • Innebygde reflektorer gir optimal lysfordeling
  • Variabel fargetemperatur mellom 3300-5600K
  • Praktisk fjernkontroll med gruppeinndeling

Fleksibel bruk

308C II kan kobles til kameraets tilbehørsko. Det inkluderer også et håndtak du kan koble til for å håndholde belysningen samt et lite stativ. Tilbehørskoen har en 1/4"-gjenget tilkobling nederst, slik at lampen også enkelt kan festes til et stativ.

Trådløs kontroll

Godox LED 308C II kan styres trådløst med den medfølgende fjernkontrollen. Ved å opprette gruppeinndelinger av flere lys, kan du kontrollere lysstyrken på opptil seks forskjellige grupper eksternt. Du kan velge selv. Fjernkontrollen har en stor LCD-skjerm som automatisk husker de sist brukte innstillingene.


Leveres med

  • Fjernkontroll
  • Håndtak
  • Diffuser

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.