Godox SL100D LED
Godox SL100D LED
Godox SL100D LED
Godox SL100D LED
Godox SL100D LED
Godox SL100D LED
Godox SL100D LED
Godox SL100D LED
Godox SL100D LED
Godox SL100D LED
Godox SL100D LED
Godox SL100D LED
Godox SL100D LED
Godox SL100D LED
Godox SL100D LED
Godox SL100D LED
Godox SL100D LED
Godox SL100D LED
Artikkelnummer: 1051772

Godox SL100D LED

LED-belysning med dagslys for foto og video

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Lysstyrke på 32 100 Lux (1m)
 • Belysningen kan brukes med en softbox eller paraply
 • Enkel å bruke og kombinere med mer belysning
2 090 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Trenger du lys for videoene eller bildene dine? Da er Godox SL-100D et utmerket valg for deg som kreatør for å enkelt skape fint lys. Du får en LED-belysning som vil gi deg rikelig med lys, du kan bruke den medfølgende reflektoren til å forsterke og lede lyset eller kjøpe en softbox eller paraply for å få et stort og mykt lys som ser naturlig ut. Kom i gang med å lyse opp produksjonen din!

Fordeler

 • Gir lys som er ideelt for video og fotografering
 • Lett å bruke – øk eller senk lyset til du er fornøyd
 • Flimmerfritt dagslys på 5600k og 100W
 • Gir 32.100 Lux på 1 meter med reflektor
 • Gir riktig fargegjengivelse – CRI 96+ og TLCI 97+
 • Tydelige kontroller og display som viser innstillingene
 • Forhåndsinnstilte effekter hjelper deg med effektbelysning
 • Kontroller via Appen – Godox lighting

Oppdag mulighetene med Godox SL-100D

Bruk Godox SL-100D til å belyse scener, skape lys i bakgrunnen eller på det/den du vil belyse. Hvis du skal belyse folk, anbefaler vi at du kjøper en lysformer, for eksempel en paraply eller softbox, for å få et større og mykere lys som oppfattes som mer behagelig for personen du lyser opp og fremfor alt gjør det lyset mer flatterende. Du trenger også et lampestativ for å montere LED-belysningen på, se passende tilbehør for å finne våre anbefalte lysformere og lampestativer eller klikke på våre ferdige pakker med softbokser og lampestativer.

Produksjon med tre Godox SL-100D

Lag dagslys med Godox SL-100D

Godox SL-100D avgir et lys som har en fargetemperatur på 5600k, noe som betyr at lyset har samme farge som normalt dagslys. Dette betyr at du kan bruke belysningen sammen med vanlig dagslys, andre lamper med dagslys eller erstatte alt lys med SL-100D i studio.

Det er enkelt å justere lysstyrken via kontrollene eller appen. Du kan også velge å kjøpe en fjernkontroll (RA-A6) hvis du vil kunne fjernstyre lampen uten mobiltelefon, også tilgjengelig under passende tilbehør.

Opprett innhold med konstant lys eller forhåndsinnstilte effekter

Vanligvis når du belyser produksjonen din, brukes den konstante modusen for konstant lys av høy kvalitet uten flimring. Du kan også bruke SL-100D For å skape interessante og spennende lyseffekter, det fins åtte forhåndsinnstilte lyseffekter som simulerer opptil tre forskjellige typer tordenvær, lyn, konferanse, paparazzi, TV eller ødelagt lampe.


Eksempel der tre Godox SL-100Ds brukes til å lyssette en matlagingsproduksjon.

Leveres med

 • Godox SL-100D
 • Reflektor
 • Beskyttelse


Lyssetting med tre Godox SL-100D med monterte softbokser og en octaboks.

Illustrasjonene viser lampestativer, lysformere og annet utstyr som ikke er inkludert i produktet. Klikk på passende tilbehør-fanen for å finne vårt anbefalte tilbehør.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen