Godox AD100PRO
Godox AD100PRO
Godox AD100PRO
Godox AD100PRO
Godox AD100PRO
Godox AD100PRO
Godox AD100PRO
Godox AD100PRO
Godox AD100PRO
Godox AD100PRO
Godox AD100PRO
Godox AD100PRO
Godox AD100PRO
Godox AD100PRO
Godox AD100PRO
Artikkelnummer: 1050672

Godox AD100PRO

AD100PRO – superkompakt blits med stort potensiale

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Betydelig høyere blitsstyrke enn en kamerablits – 100W
 • Rund blitshode gir jevn og vakker lysspredning
 • Automatisk blitsstyrke gjør fotografering enklere
3 594 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Godox AD100 Pro ble tildelt TIPA 2021
Godox AD100PRO kombinerer fordelene med Godox-serien AD i kombinasjon med et ekstremt kompakt format, ikke mye større enn en brusboks. AD100PRO er ekstremt kompakt og lett, slik at du alltid kan bære den i vesken uansett hvor du fotograferer. Du kan bruke blitsen som den er, eller med en ekstra adapter for paraply eller lysformer. Oppdag allsidighet og bærbarhet med Godox AD100PRO

Fordeler

 • Super kompakt blits – størrelsen til en brusboks
 • Betydelig høyere blitsstyrke enn en kamerablits – 100Ws
 • Rundt blitshode gir jevn og vakker lysspredning
 • Blitshodet er magnetisk slik at du kan feste tilbehør direkte til blitsen
 • Fotografer med raske lukkertider på opptil 1/8000s
 • Automatisk blitsstyrke gjør det enklere å fotografere
 • LED-innstillingslys på 1,8 Watt
 • Full kompatibilitet med Godox X-radiosystem

Fleksibel studioblits for alle situasjoner

Godox AD100PRO har et design som minner om en brusboks, noe som gjør den superkompakt, bærbar og fremfor alt er den enkel å pakke i vesken din. Blitsen er bare 120 x 76 x 76 mm i størrelse og veier bare 524 gram med et montert batteri. Godox Witstro AD100PRO er en veldig fleksibel blits, som kan brukes med blitsautomatikk (TTL) eller hvis du vil fotografere helt manuelt. Velg om du vil la automatikken i kameraet bestemme eksponeringen under opptak eller lås lyset for et konstant og nøyaktig resultat.


Fotografer med High-speed Sync (HSS)

Godox Witstro AD100PRO er en perfekt blits for å bruke On-Location til bryllups-, portrett- og reklamefotografering. Takket være batteristrøm og HSS kan du flytte fotograferingen utendørs. Studioblitsen støtter High-speed Sync (HSS) og kan deretter brukes med veldig raske lukkertider (opptil 1/8000s). HSS-funksjonen på studioblitsen er enkel å bruke når du tar portretter utendørs, da raskere lukkertider gjør det mulig å arbeide med en større blenderåpning for å få en kortere dybdeskarphet. High-speed Sync kan også brukes når du tar bakgrunnsbelysning utendørs eller når du vil fryse en rask bevegelse.

Flere muligheter for lysforming

Det runde og magnetiske blitshodet gir en naturlig sirkulær blitsdiffusjon, kompatibel med forskjellige tilbehør og lysformere for å oppnå alle lyseffektene du trenger. Du kan kjøpe den innovative magnetiske AK-R1 tilbehørssett, noe som maksimerer lynhodets evner ved å gi deg tilgang til smart tilbehør. Vil du bruke lysformere med Bowens-fester? Ikke noe problem da kjøper du bare Godox S2-montering noe som gir deg full kompatibilitet med en rekke lysformer med Bowens-fatning

width=

Opplev trådløs frihet med Godox Wireless X

AD100PRO er innebygd i det samme Trådløse Godox 2.4G-systemet akkurat som de andre AD-blinkene og de fleste speedlights i Godox-økosystemet. Kjøp en passende X1-, X2- eller Xpro-sender (se egnet tilbehør) og opplev friheten til trådløs blitsfotografering.


Leveres med

 • Godox AD100Pro
 • Lader
 • Batteri
 • USB-kabel
 • Veske
 • AD-E2-brakett
 • Instruksjonsark
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen