Godox Bakgrundskit BS04
Artikkelnummer: 1053278

Godox Bakgrundskit BS04

Bakgrunnsoppheng for papir- og stoffbakgrunner

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Ferdig pakke med bakgrunnsstativ, bom og veske
  • Justerbar bom mellom 100-300 cm for å passe til mange bakgrunner
  • Praktisk oppheng for bakgrunnsduker og papirruller
1 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Godox BS04 er et bærbart bakgrunnssystem som er ideelt for bruk i studio eller på lokasjon. Bakgrunnssystemet er designet for ulike typer bakgrunner som papirruller eller stoffbakgrunner. bakgrunnssett er perfekt for deg som rett og slett vil henge opp bakgrunnen din, hele pakken får plass i den med følgende veske - enkel og bærbar!

Fordeler

  • Bakgrunnssystemet kan være 260 centimeter høyt
  • Praktisk system for bakgrunnsduker og papirruller
  • Bommen kan justeres fra 100 til 300 cm
  • Bag for oppbevaring og transport medfølger

Heng bakgrunnen på et stativ

Bakgrunnssystemet er designet for å gi deg en allsidig og brukervennlig pakke. Den patenterte tverrstangforbindelsen (bommen) garanterer enkel montering og demontering, slik at du enkelt kan bruke bakgrunnssystemet på forskjellige steder.

Bommens utforming hindrer også at den synker på midten, slik at bakgrunnen din blir helt rett. Bakgrunnssystemet kommer med en praktisk bag slik at du kan pakke den ut når du ikke bruker den eller transporterer den.

Ikke glem å kjøpe klemmer og tape

Et tips til de som kjøper bakgrunnspakke er at du også investerer i et sett med klemmer for å låse papirrullen eller stoffet når det er montert slik at det sitter godt fast og at papirrullen ikke ruller opp.

Du finner både klemmer og våre anbefalte bakgrunner under passende tilbehør. Et godt tips er også å kjøpe tape for å feste papiret til gulvet for å unngå at noe snubler og at bakgrunnen blir der den skal.

Leveres med

  • Godox Bakgrunnssett BS04
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.