Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Godox Blits AD300 Pro
Artikkelnummer: 1048107

Godox Blits AD300 Pro

Kompakt studioblits med batteridrift og TTL

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Kraftig studioblits 300Ws med oppladbart batteri
 • TTL og High Speed Sync for enkel og kreativ fotografering
 • Kraftig litiumbatteri på 2600mAh gir opptil 320 blitser (full styrke) på en lading
5 990 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Godox Witstro AD300Pro er en kompakt og bærbar studioblits

Dette er en kompakt og bærbar studioblits, med TTL-automatikk, raske ladetider og støtte for High-speed Sync (opptil 1/8000). Blitsen er svært kompakt og veier bare 1,25 kg med montert batteri. Dette er en perfekt studioblits å ta med seg utendørs og fotografere "On-location". Blitsen drives av et oppladbart 2600mAh batteri, som varer opptil 320 blink (med full styrke).

Fordeler

 • Kraftig studioblits 300Ws med oppladbart batteri
 • Ultrakompakt størrelse og lett vekt
 • TTL for de største kameramerkene
 • High-speed Sync (1/8000s)
 • Ekstremt jevn fargetemperatur over hele omfanget
 • Integrert Godox Wireless X Radio System (2,4 GHz)
 • Raske ladetider (0,01-1,5s)
 • Stort effektområde 1/1-1/256
 • 12 W Bi-Color innstillingslys
 • Optisk slavesensor (S1/S2)
 • Godox-X bajonettfeste

Fleksibel studioblits for alle situasjoner!

Godox Witstro AD300 Pro er en svært fleksibel studioblits som kan brukes med automatikk (TTL) eller hvis du ønsker å skyte helt manuelt. Velg om du vil la kameraets automatikk bestemme eksponeringen mens du fotograferer, eller lås lyset for et konstant og nøyaktig resultat. Effekten kan justeres fra 300Ws ned til så lavt som 1Ws. Effektomfanget til Godox Witstro AD300Pro er på hele 8 Trinn, det vil vil si 9 justerbare blenderverdier.

Kontroller blitsen via Godox Wireless X og TTL

Hvis du vil kontrollere Godox Witstro AD300 Pro trådløst, må du bruke TTL-radiosendere (se egnet tilbehør) som du enkelt kan feste til kameraets hotshoe. Dette gjør at du kan endre blitsinnstillingene direkte på senderen (eller på mange kameraer selv i kameramenyene) for å kontrollere blitsen. Ved å justere innstillingene direkte på senderen, kan du bytte mellom TTL-automatikk, Manuell eller Multi-modus. Hvis du bruker flere blitser som støtter Wireless X, kan du dele blitsene i forskjellige grupper, som du deretter kan kontrollere individuelt fra senderen. Du kan også kontrollere blitsen fra en APP i smarttelefonen hvis du kjøper en X2T-sender. Radiosystemet har en rekkevidde på opptil 100 meter.

Batteri for On-location fotografering

Blitsen er batteridrevet, og med kraften til litiumbatteriet på 2600 mAh kan du ta opptil 320 bilder (med blitsen på full styrke) før det må lades opp. Batteriet kan skiftes ut slik at du kan bytte mellom batterier under opptaket (se passende tilbehør for flere batterier). Det er også mulig å bruke batteriet for AD200 og AD200 Pro til AD300 Pro.

High-speed Sync (HSS)

Godox Witstro AD 300 Pro TTL er den perfekte studioblitsen å bruke On-Location for bryllup-, portrett- og reklamefotografering. Takket være batteridrift og HSS kan du flytte fotoseansen utendørs.

Studioblitsen støtter High-speed Sync (HSS) og kan brukes med veldig raske lukkertider (opptil 1/8000). HSS-funksjonen på studioblitsen er enkel å bruke for utendørs portrettfotografering, da raskere lukkerhastigheter lar deg jobbe med en større blenderåpning for å få en kortere dybdeskarphet. High-speed Sync kan også brukes når du tar motlysbilder utendørs eller når du ønsker å fryse en rask bevegelse under sport og action.

Kraftig innstillingslys med justerbar fargetemperatur

Godox Witstro AD300 Pro er utstyrt med et dimbart LED-lys med Bi-color, som innstillingslys. Innstillingslyset gjør det enklere å se hvordan lyset faller på motivet. Lyset fra LED-lampen gjør det også enklere for kameraets AF-system å fokusere under dårlige lysforhold.

Kreativ fotografering med Stroboskop Effect

Godox Witstro AD300 Pro har også en MULTI-modus (strobefunksjon), justerbart for antall blink og frekvens, som brukes til å avfyre en rask serie med blink for å fange en rask sekvens av hendelser på en enkelt ramme.

Tydelig skjerm for hurtigoversikt

AD300 Pro har en bakgrunnsbelyst LCD-skjerm som blant annet viser innstilt effekt, angitt radiokanal, angitt blitsgruppe. Det finnes også knapper og kontroller for strøminnstilling, innstilling av lys, radiokanal/gruppeinnstilling, High-speed Sync, testknapp med blits klar indikasjon. Du kan også stille inn blitsen manuelt for synkronisering til "bakgardinen".

Godox-X-Bajonettfeste og tilbehør

Blitsen har samme bajonettfeste (Godox-X) som Godox AD400 Pro, dette betyr at du kan bruke lysformere med Godox-X mount. For at du skal kunne bruke lette lysformere fra for eksempel Godox, Bowens, Profoto eller Elinchrom anbefales det at du kjøper en adapter (se passende tilbehør). Dette gjør at du kan bruke lysformere fra de fleste store blitsprodusenter med én eller flere adaptere.

Maksimer potensialet på blitsen

Ikke glem å legge til en blitssender, lampestativ, lysformer, ekstra batteri eller ac-adapter for å få mest mulig ut av blitsen. Alt dette finnes under fanen passende tilbehør, hvor vi har valgt ut produkter som passer til blitsen.

Leveres med

 • Godox AD300Pro
 • Flash Tube
 • Glasskuppel
 • AD-E2-feste
 • Lader
 • Lader strømkabel
 • Batteri
 • Oppbevaringspose
 • Reflektor
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen