Godox LEDP260C LED Light Duo Kit
Godox LEDP260C LED Light Duo Kit
Godox LEDP260C LED Light Duo Kit
Godox LEDP260C LED Light Duo Kit
Godox LEDP260C LED Light Duo Kit
Godox LEDP260C LED Light Duo Kit
Artikkelnummer: 1048816

Godox LEDP260C LED Light Duo Kit

Lyspakke med to LED-paneler og lysstativ

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Lysstyrke på 2 200 Lux (0,5m)
 • Justerbar effekt og fargetemperatur mellom 3300-5600K
 • Bakbelyst LCD-skjerm på baksiden av panelene

Velg variant

2 990 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Ultratynn LED-panel med konstant og flimmerfritt lys. Et stort område på 33x20.5cm gir et mykt lys som kan justeres både i styrke og fargetemperatur, slik at du kan tilpasse lyset til motivet og omgivelsene. På baksiden er en klar skjerm der du enkelt kan se og justere innstillingene dine. I tillegg til justeringer på baksiden, kan du også kontrollere innstillingene på LED-panelet via fjernkontroll (ekstra tilbehør).

Fordeler

 • Ferdig pakke med lampe og stativ
 • Stort område på 33x20,5 cm
 • Justerbar effekt og fargetemperatur mellom 3300-5600K
 • Bakbelyst LCD-skjerm på baksiden av panelene
 • Kan drives av strømnettet eller batteri

LED-belysning som kan tilpasses omgivelseslyset

LED-belysningen Godox P260C er et LED-lys med variabel fargetemperatur, som lar deg justere fra varmt til kaldt lys, for å kunne matche omgivelsene dine. Lyset er helt flimmerfritt og egnet for foto-, film- og videoproduksjon. LED-lyset har, en lysstyrke på opptil 2200 Lux på 0,5 meter, noe som gir gode muligheter til å belyse objektet eller individet.

Belysningen har justerbar effekt mellom 10-100 % og radiokontroll (433 MHz) via fjernkontroll (ekstra tilbehør), slik at du enkelt kan justere styrken uansett om du er foran eller bak kameraet. LED-belysningen leveres med tiltbart stativfeste slik at du kan montere den på for eksempel et lysstativ, bom eller annet tilbehør med en 16mm-montering.

Leveres med

 • Godox LEDP260C LED-panel
 • Lysstativ
 • Stativbrakett for lysstativ eller boom 5/8"
 • AC Adapter 230V

Dette settet er tilgjengelig som singelkit, dobbelkit eller trippelkit. Dobbelkittet inneholder dobbelt sett med produkter og er ideelt for jevn belysning fra flere retninger. Trippelsett gir deg en optimal trepunktsbelysning. Du velger pakken du ønsker ved å trykke på knappene med bildene med det respektive settet. 

MERK! Batterier for å drive LED-panelet er ikke inkludert
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen