Godox Flash V1 Pro Nikon
Godox Flash V1 Pro Nikon
Godox Flash V1 Pro Nikon
Godox Flash V1 Pro Nikon
Godox Flash V1 Pro Nikon
Artikkelnummer: 1061908

Godox Flash V1 Pro Nikon

Kraftig kamerablits med enestående ytelse

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Ledetall 60 og blitsstyrke på 76Ws
 • 500 blink på en lading
 • Opptil 100 bilder på rad med full kraft

Velg varemerke

4 490 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Godox V1Pro tar fotograferingen din til et nytt nivå. Det runde hodet og den avtakbare pop-up-blitsen gir jevn lysfordeling og unike bilder. Med V1Pro kan du enkelt og presist lage profesjonelle portretter og kunstneriske bilder.

Fordeler

 • Kraftig lys for dynamiske bilder
 • Rask gjenoppretting for kontinuerlig fotografering
 • Trådløs kontroll for fleksibel bruk
 • Tilpassbar belysning for unike effekter
 • Bærbar og lett for bruk overalt
 • LCD-skjerm for tydelig og praktisk visning av innstillinger
 • 3300K og 2W LED-modelleringslampe
 • Støtter innebygde programvareoppdateringer via USB-C-port

Godox V1Pro Kamerablixt

Fang øyeblikket med Godox V1Pro

Med sin innovative design introduserer Godox V1Pro, som kjennetegnes av det runde hodet og en avtakbar underblits som forbedrer fyllingslyset i scenene dine. Pro-versjonen har samme kompakte, skomonterte design som merkets originale V1-blits, men med flere funksjoner. Bare fest den medfølgende underblitsen foran på V1Pro for å forbedre portrettbildene dine i manuell eller TTL-modus. Denne kraftige 76 Ws-enheten har et zoomområde fra 28 til 105 mm og kan roteres 330° og vippes -7 til 120°.

Det runde hodet gir jevn lyskvalitet, noe som gjør det enklere å skape kreative effekter og særegne uttrykk. I tillegg til blitsskoen har V1Pro en 2,5 mm synkroniseringsport for kabeltilkobling. Blitsen har en magnetisk overflate for rask montering av Godox-lysformere (ekstrautstyr).

Kraftig blits med høy ytelse

Enheten drives av et oppladbart batteri som følger med, og gir en blitsvarighet på 1,5 sekunder, noe som er raskt nok til å holde tritt med handlingen. Blitseffekten kan justeres fra 1/1 til 1/256, noe som gir deg 500 blink med full effekt på én batterilading. Ved kontinuerlig fotografering kan V1Pro avfyre 100 blink med full effekt før enheten når overopphetingsbeskyttelsen. Det medfølgende batteriet har en innebygd USB-C-port som gjør at du kan lade det direkte fra en hvilken som helst USB-C-kompatibel enhet.

Opptil 100 bilder etter hverandre med full effekt

Dykk inn i en verden av kreativitet med Godox V1Pro, en blits som omdefinerer hva som er mulig innen fotografering. V1Pro frigjør seg fra begrensningene ved termisk beskyttelse og støtter forbløffende blitsserier på opptil 100 bilder ved full effekt, slik at du kan slippe kreativiteten løs uten å gå glipp av spennende øyeblikk.

Innovativ ekstern blits SU-1

Godox var først ute med den revolusjonerende, avtakbare blitskomponenten SU-1, som gjør at V1Pro sømløst kan fungere som både sprettblits og fyllys. Den er allsidig og smidig og reagerer raskt på dynamiske bilder. Det avtakbare designet gir deg også en lettere løsning ved behov.

Leveres med

 • Godox V1Pro
 • Batteripakke
 • Lader
 • USB-C-ladekabel
 • Stativfot
 • Godox miniblits for V1Pro
 • Bæreveske
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen