Kampanje

LED-Belysning 308C Bi-Color med Barndoors

Godox LED-Belysning 308C Bi-Color med Barndoors

1048480
  • Innebygde reflektorer gir optimal lysfordeling
  • Variabel fargetemperatur mellom 3300-5600K
  • Kan kontrolleres med fjernkontroll (ekstra tilbehør)

Velg variant

599 NOK1 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

BLACK WEEKKupp på teknologi hele uken

Black Week-tilbudene gjelder så lenge lageret rekker eller til og med 29/11. Kampanjen gjelder ikke forhandlere og kun ett kjøp per kampanjeprodukt og kunde.
Les mer

Verdipakke

LED-Belysning 308C Bi-Color med Barndoors
Lightstand LS-AC2470
NP-F970 7400mAh Sony kamerabatteri
2 197 NOK2 893 NOK
LED-Belysning 308C Bi-Color med Barndoors
NP-F F550 Batteri + lader, Sony
Remote RC-A5 P260C / SL60
1 297 NOK1 993 NOK

LED-belysning 308C II Bi-Color med barndoors

Led-belysningen 308C II fra Godox er et fastlys med variabel fargetemperatur fra 3300K til 5600K. Lampen består av 308 energieffektive lysdioder som genererer minimal varme. Med innebygde reflektorer i lampens "barndoors" får du en ekstra god lysfordeling. Designet er kompakt og veldig lett å håndtere på grunn av den lette vekten. Belysningen er ideell for bryllup, makro og produktfotografering, journalistiske produksjoner og selvfølgelig for opptak av videoer.

Egenskaper

  • Innebygde reflektorer gir optimal lysfordeling
  • Variabel fargetemperatur mellom 3300-5600K
  • Kan kontrolleres med fjernkontroll (ekstra tilbehør)

Fleksibel bruk

308C II kan kobles til kameraets tilbehørsko. Det inkluderer også et håndtak du kan koble til for å håndholde belysningen samt et lite stativ. Tilbehørskoen har en 1/4"-gjenget tilkobling nederst, slik at lampen også enkelt kan festes til et stativ.

Trådløs kontroll

Godox LED 308C II kan styres trådløst med fjernkontrollen RC-A5 (ekstra tilbehør). Ved å opprette gruppeinndelinger av flere lys, kan du kontrollere lysstyrken på opptil seks forskjellige grupper eksternt. Du kan velge selv. Fjernkontrollen har en stor LCD-skjerm som automatisk husker de sist brukte innstillingene.


Leveres med


  • Håndtak
  • Diffuser
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.