Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Multifunksjonell softboks 45 cm til AD200

Godox Multifunksjonell softboks 45 cm til AD200

1039637
 • Multifunksjons lysformer som kan brukes som softboks, stor reflektor eller beautydish
 • Paraplykonstruksjon for rask sammenslåing
 • Raster og transportfutteral inkludert
299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Godox multifunksjonell softbox 45 cm til AD200 inklusive raster og beautydish-tilsats

Godox multifunksjonelle softboks kan du bruke som en softboks med eller uten raster, stor reflektor eller som beautydish. Dette gir store muligheter til ulike lysoppsetninger med samme lysformere. Den multifunksjonelle lysformeren er av paraplykonstruksjon, og slås opp som en paraply, noe som letteregjør monteringen av lysformeren.

Fordeler

 • Multifunksjons lysformer som kan brukes som softboks, stor reflektor eller beautydish
 • Paraplykonstruksjon for rask oppfelling
 • Futteral for transport inkludert

Lysformer med flere funksjoner

Lysformeren kan enkelt modifiseres med de inkluderte tilbehørene, det finnes tre ulike varianter du kan tilpasse lysformeren til.

Softboks med raster

Gir et mykt, rettet lys og avgir runde reflekser i f.eks. modellens øyne ettersom den er åttekantet (octa). Softboks egner seg vel til f.eks. portrettbilder der du vil ha et mykt lys. Trengs det mer retning og kontroll på lyset samt en økt kontrast kan du montere det medfølgende rasteret.

Reflektor

Brukes softboksen uten den medfølgende duken og reflektorskiven fungerer den som en stor reflektor, noe som forsterker lyset og gir retning på lyset. Dette er bra dersom du f.eks. vil lyse opp en bakgrunn eller gi et hardere, rettet lys.

Beautydish

Også kaldt myktlysreflektor, som ofte brukes til f.eks. portrett. Ved bruk av denne monteres reflektorskiven foran blitsen (i lysformeren), noe som gjør at lyset stusser i skiven i lysformeren og så over på modellen. Dette gir et relativt mykt lys, men beholder enda høy kontrast i bildet, beautydishen gir et litt mer kontrastrikt og hardere lys enn en softboks.  

Leveres med

 • Softboks med paraplykonstruksjon
 • Diffusjonsduk med borrelåsfeste
 • Raster med borrelåsfeste
 • Metallreflektor (beautydishskive)
 • Futteral (37 ø11 cm)
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.