Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Skulderveske for AD600

Godox Skulderveske for AD600

1039623
159 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Skulderveske for Witstro AD600

Veske med ventilasjonshull tilpasset for en Godox Witstro AD600. Skuldervesken har en vindu du kan åpne for og rett få tilgang til å endre effekten på blitsen under fotograferingen. Vesken fungerer utmerket når du benytter deg av Godox portable blitshoder fordi hovedenheten enten kan henges over skulderen eller i belysningsstativet.

Fordeler

  • Beskytter blitsen
  • Enkelt å bære med blitsen

Leveres med

  • Skulderveske med rem
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.