Godox SL150III LED Video Light
Godox SL150III LED Video Light
Godox SL150III LED Video Light
Godox SL150III LED Video Light
Godox SL150III LED Video Light
Godox SL150III LED Video Light
Artikkelnummer: 1058651

Godox SL150III LED Video Light

LED-belysning som kombinerer lysstyrke med bærbarhet

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Belysning på 73 600 Lux (1m)
 • Silent Mode – stille modus
 • Styr via appen – Godox Lighting
4 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Godox SL150III et utmerket valg for deg som ønsker å skape pent lys på en enkel måte. Godox SL150III gir deg rikelig med lys og du får en reflektor for å forsterke og rette lyset. Det finnes både softboxer, paraplyer og andre lysformere som kan festes direkte på belysningen for å få et større lys. Oppdag mulighetene med LED-belysning som gir klart dagslys for både foto og video.

Fordeler

 • Lys som er perfekt for video og fotografering
 • Gir 73.600 Lux på én meter med reflektor
 • Flimmerfritt dagslys på 5600K og 160W
 • Stillegående vifter med silent modus
 • Tydelige kontroller og display som viser innstillingene
 • Forhåndsinnstilte effekter for effektbelysning
 • Styr via appen – Godox Lighting
 • Kompatibel med lysformere med Bowens-fatning

Oppdag mulighetene med Godox SL150III

Bruk Godox SL150III til å belyse scener, lage lys i bakgrunnen eller på det du vil belyse. Skal du belyse folk anbefaler vi at du kjøper en lysformer, som paraply eller softbox, for å få et større og mykere lys som oppleves som mer behagelig for den du belyser og fremfor alt gjør det lyset mer flatterende. Du trenger også et lysstativ til å montere LED-belysningen på, se egnet tilbehør for å finne våre anbefalte lysformere og lysstativer.

LED-belysning med dagslyskarakter

Godox SL150III sender ut et lys som har en fargetemperatur på 5.600K, CRI 96 og TLCI 97 som gjør at lyset har samme farge som vanlig dagslys, dette betyr at du kan bruke belysningen sammen med vanlig dagslys, andre lamper med dagslys eller bytt ut alt lys med SL150III i studio.

Det er enkelt å justere styrken på lyset via kontrollene eller appen. Du kan også velge å kjøpe en fjernkontroll (RC-A6) dersom du ønsker å kunne fjernstyre lampen uten mobiltelefon, dette finner du også under passende tilbehør.

Stillegående vifter med silent modus

Godox SL150III har to lydløse innebygde vifter som avkjøler enheten effektivt. Du har muligheten til å kunne kjøre uten vifte ved å aktivere stille modus (silent modus), i tilfelle du trenger at opptaket ditt skal være helt stille. Du kan bruke Godox SL150III lenge siden den får strøm direkte via stikkontakten ved hjelp av strømadapteren og den medfølgende strømkabelen. Når stille modus er aktivert, reduseres LED-belysningens effekt med 50 % for å redusere varmeutviklingen.

Lag innhold med kontinuerlig lys eller forhåndsinnstilte effekter

Vanligvis når du lyser opp produksjonen din, brukes konstantmodusen for konstant lys av høy kvalitet uten flimring. Du kan også bruke SL150III til å lage interessante og spennende lyseffekter, det er åtte forhåndsinnstilte lyseffekter som simulerer opptil tre forskjellige typer tordenvær, lyn, konferanse, paparazzi, TV eller ødelagt lampe.

Leveres med

 • Godox SL150III
 • Reflektor
 • Beskyttelse
 • Strømkabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen