Studiobord på kjøpet
Artikkelnummer: 1059290

Godox SL200III LED Kit

Stor og kraftig LED-lyspakke for foto og video

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Lysstyrke på 95 600 Lux (1m)
 • Silent Mode – stille modus
 • Styr via appen – Godox Lighting

Velg variant

6 990 NOK

Studiobord på kjøpet

Akkurat nå får du et valgfritt data- eller studiobord fra sp.tech når du kjøper utvalgte datamaskiner, blits- og studiolyspakker. Legg pakken du ønsker å handle sammen med et valgfritt bord i handlekurven, så trekkes rabatten fra i kassen. Kampanjen gjelder frem til 30. juni i begrenset antall.
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Godox SL200III et utmerket valg for deg som ønsker å skape fint lys på en enkel måte. Pakken inkluderer belysning, et lysstativ og en softbox – alt for å komme i gang. Oppdag mulighetene med LED-belysning som gir klart og mykt dagslys for både foto og video. Godox LED-pakker kommer i to varianter med ett eller to sett av pakken.

Fordeler

 • Lys som er perfekt for video og fotografering
 • Gir 95 600 Lux på 1 meter med reflektor
 • Flimmerfritt dagslys på 5600K og 160W
 • Stille vifter med stille modus
 • Tydelige kontroller og display som viser innstillingene
 • Forhåndsinnstilte effekter for effektbelysning
 • Styr via appen – Godox Lighting
 • Kompatibel med lysformere med Bowensfeste

Oppdag mulighetene med Godox SL200III

Bruk Godox SL200III til å belyse scener, lage lys i bakgrunnen eller på det du vil belyse. Pakken inkluderer en softbox slik at belysningen skal få et større og mykere lys som oppleves som mer behagelig for den du lyssetter og fremfor alt gjør det lyset mer flatterende. Det følger også med et lysstativ for å montere LED-belysningen på for en komplett løsning.

LED-belysning med dagslyskarakter

Godox SL200III sender ut et lys som har en fargetemperatur på 5600K, CRI 96 og TLCI 97 som betyr at lyset har tilsvarende farge som normalt dagslys, dette betyr at du kan bruke belysningen sammen med vanlig dagslys, andre lamper med dagslys eller erstatte alt lys med SL200III i studio.

Det er enkelt å justere styrken på lyset via kontrollene eller appen. Du kan også velge å kjøpe en fjernkontroll (RC-A6) dersom du ønsker å kunne fjernstyre lampen uten mobiltelefon, dette finner du også under passende tilbehør.

Stille vifter med stille modus

Godox SL200III har to lydløse innebygde vifter som avkjøler enheten effektivt. Du har muligheten til å kunne kjøre uten vifte ved å aktivere stille modus (stille modus), i tilfelle du trenger at opptaket ditt skal være helt stille. Du kan bruke Godox SL200III lenge siden den får strøm direkte via stikkontakten ved hjelp av strømadapteren og den medfølgende strømkabelen. Når stille modus er aktivert, reduseres LED-belysningens effekt med 50 % for å redusere varmeutviklingen.

Lag innhold med konstant lys eller forhåndsinnstilte effekter

Vanligvis når du lyser opp produksjonen din, brukes konstantmodusen for konstant lys av høy kvalitet uten flimring. Du kan også bruke SL200III til å lage interessante og spennende lyseffekter, det er åtte forhåndsinnstilte lyseffekter som simulerer opptil tre forskjellige typer tordenvær, lyn, konferanse, paparazzi, TV eller ødelagt lampe.

Leveres med

 • Godox SL200III
 • Reflektor
 • Beskyttelse
 • Strømkabel
 • Softbox 60x90cm
 • Raster
 • Lysstativ

Godt å vite! Duo-settet inkluderer doble sett med produkter.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen