Godox SL300II LED Video Light
Godox SL300II LED Video Light
Godox SL300II LED Video Light
Godox SL300II LED Video Light
Godox SL300II LED Video Light
Godox SL300II LED Video Light
Godox SL300II LED Video Light
Godox SL300II LED Video Light
Godox SL300II LED Video Light
Godox SL300II LED Video Light
Godox SL300II LED Video Light
Godox SL300II LED Video Light
Godox SL300II LED Video Light
Artikkelnummer: 1055249

Godox SL300II LED Video Light

Kraftig studiobelysning for foto og video

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Lysstyrke på 99 300 Lux (1m)
 • Gir dagslys på 99 300 lux opp til 1 meter
 • Silent mode – helt stille ved redusert effekt
6 545 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Godox SL300II LED er en meget kraftig LED-belysning som sender ut et sterkt og flimmerfritt dagslys på 99 300 Lux på 1 meter. Dette er en veldig kraftig LED-belysning for deg som ønsker å lyse opp studioet, innspillingsrommet eller der du lager innhold. Godox SL300II har et Bowens-feste som betyr at du raskt og enkelt kan bytte lysformere for å endre lyset ditt og det er mange forskjellige lysformere å kjøpe. Godox SL300II – lyset for din produksjon.

Fordeler

 • Kraftig lys for video, streaming eller bilder
 • Gir dagslys opptil 99 300 lux ved 1 meter (med reflektor)
 • Bowens-feste for lysformere
 • Stille modus – helt stille ved redusert effekt (0–20 % effekt)
 • Åtte forhåndsprogrammerte spesialeffekter
 • Justerbar kraft for optimal lyskontroll (0-100%)
 • Bowens bajonett gir et bredt utvalg av lysformere

Godox sl300II LED videolys inn

Kraftig LED-belysning med flimmerfritt dagslys

Godox SL300II LED-belysning er en meget kraftig 320W LED-belysning som sender ut flimmerfritt dagslys (5600°K) for filming og videoproduksjon. LED-lyset har høy lysstyrke, opptil 99 300 Lux på 1 meter som gir et kraftig lys for å fylle opp studioet med eller uten lysformere.

Belysningen er designet for bruk i video- og filmproduksjon og har justerbar effekt mellom 0-100 % og radiostyring med 32 kanaler og 16 grupper dersom du velger å kjøpe fjernkontroll. Chassiset er konstruert i metall og på undersiden har belysningen et vippbart stativfeste slik at du kan montere det på for eksempel et lysstativ, bom eller annet tilbehør med 16mm feste.

Godox SL200II Video LED-belysning

Stort utvalg av lysformere

Godox SL300II har et Bowens bajonettfeste (Bowens/ Aputure/ Visico), som lar deg bruke forskjellige lysformere for å få full kontroll over lysspredningen. Belysningen kan brukes med alt fra fresnel for å forsterke lyset, skjermklaffer til å skjerme av eller en softbox for å få mykt lys (lysformer følger ikke med, se passende tilbehør). Godox SL3000II har også et paraplyfeste for de som bruker paraplyer.

Kjøp til en fjernkontroll

Godox SL3000II kan styres via fjernkontroll (ikke inkludert, se passende tilbehør) eller via kontrollene på baksiden av armaturen. På baksiden finner du også et bakgrunnsbelyst LCD-display, som tydelig viser innstilt effekt (0-100%), innstilt radiokanal, radiogruppe og arbeidstemperaturen til belysningen.

Godox SL300II har et integrert og moderne 16-kanals radiosystem. Har du flere Godox-lys kan du dele enhetene i ulike grupper (A/B/C/D/E/F) og endre lysstyrken på hver gruppe hvis du har en fjernkontroll. Radiosystemet støtter 16 radiokanaler, slik at ulike studioer i samme anlegg kan bruke belysningen sin uten å forstyrre hverandre. På baksiden er det også en stikkontakt for nettkabel (230V) som du setter i stikkontakten.

Leveres med

 • Godox SL300II
 • Reflektor
 • Strømkabel
 • Lampedeksel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.