Godox Softboks Lantern 65cm
Godox Softboks Lantern 65cm
Godox Softboks Lantern 65cm
Godox Softboks Lantern 65cm
Artikkelnummer: 1050351

Godox Softboks Lantern 65cm

Godox Lantern – Softboks med stor lysspredning, 65cm

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Enkel å montere
  • Sprer lyset veldig jevnt og skaper omgivelseslys
  • Skirt tilgjengelig for kjøp som tilbehør

Velg variant

899 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Spre lyset i 270 grader – skap et vakkert diffust lys

Godox Lantern Softbox er perfekt for å skape mykt og jevnt lys som sprer seg i alle retninger. Softboksen har 270° lysspredning, noe som gjør softboxen perfekt å bruke til videoopptak, live streaming og fotografering. Godox Lantern er utstyrt med et Bowens-feste og er kompatibel med alle Bowens-blitser eller kontinuerlig LED-lys.

Fordeler

  • Enkel å montere
  • Spre lyset veldig jevnt og skap et allmennlys
  • Skjørt kan kjøpes som tilbehør

Denne lysformeren har Bowens-mount, som gjør den utmerket til bruk på Godox-blitser, Godox LED-belysning som SL150 / 200 II, UL150 og VL-serien. Du kan selvfølgelig bruke denne lysformeren på blitser og LED-lys fra andre merker, som Aputure eller bruke en adapter for å bruke den på en Profoto eller Elinchrom blits. Du kan velge å kjøpe et Godox-skjørt med fire seksjoner (selges separat) som hjelper deg med å unngå uønsket sprettende lys da du kan skjerme lyset i alle retninger.

Godox Lantern er tilgjengelig i størrelsene: Godox Lantern 65cm eller Godox Lantern 85cm .

Leveres med

  • Godox Lantern Softbox
  • Bæreveske
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.