Blits med topp ytelse og med high speed sync

Godox Studioblits QT400IIM

1048594
 • QT-serien er et svært kapabelt system med profesjonelle funksjoner
 • High speed sync, innebygd radiosystem og intuitive kontroller
 • Intuitiv LED-panel for kontroll
4 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Studioblits QT400IIM
Paraply hvit/Halvtransparent 100cm
TTL radiosender XPRO 2,4G til Canon EOS
5 538 NOK
Studioblits QT400IIM
Softbox 70x100cm med raster Bowens-S
TTL radiosender XPRO 2,4G Sony
6 038 NOK

Godox Studioblits QT400IIM

QT-serien av blitser fra Godox er av profesjonell kvalitet, og gir deg som fotograf svært gode muligheter til lav pris. Med justerbar styrke fra 1/128 til 1/1, korte ladetider, High-speed sync og innebygd fjernkontroll, er dette et blits som gir deg god fleksibilitet i studioet.

Fordeler

 • Rimelig studioblits
 • Kort ladetid
 • High-speed sync, innebygd radiosystem og intuitive kontroller

QT-serien fra Godox er et meget godt system med profesjonelle funksjoner og raske ladetider. Når du slår blitsen på full effekt (1/1), har du en ladetid på litt over et sekund. Med lavest styrke har du direkte opplasting, slik at du aldri trenger å vente på at blitsen skal lades opp i løpet av fotograferingen.

Integrert radiosystem

Det innebygde radiosystemet kontrollerer blitsstyrke, innstilling av lys og gruppering og aktivering av blits. Du kan også bruke 6,3 mm-kontakten til å koble til andre utløsersystemer. Blitsen har også optisk slavefunksjon.

Intuitivt kontrollpanel

QT400 II har et enkelt og intuitivt bakpanel der LCD-skjermen gir deg all informasjonen du trenger for å kontrollere blitslyset. Med flere knapper og kontroller har du direkte kontroll over alle nødvendige funksjoner for blitslyset. Du kan kontrollere om du vil at innstillingslampen skal følge blitsstyrken, eller angi den manuelt.

Med Bowens-braketten på blitsen er det flere lysformere og tilbehør du kan bruke, alt fra softbokser og snooter til beauty disher.

Leveres med

 • Godox QT400IIM
 • Strømkabel
 • Standard reflektor
 • Modelleringslampe
 • Beskyttelse av blitslampe

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.