Kampanje

Ferdig pakke Sony – blitser for større studio

Godox Studioblitspakke 2 st SK400 II 400Ws For Sony

1048822
  • Pakken inneholder to studioblitser med softbokser, stativ samt sender og veske
  • Godox blitssender X2T gir deg store muligheter med Wireless X
  • 400 Ws gir mer kraft for større rom og lysformere

Velg variant

6 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Reflektorskjerm på kjøpet!

Bestillingsvare

Verdipakke

Studioblitspakke 2 st SK400 II 400Ws For Sony
Softbox Striplight 30x120cm med raster
Parabolisk deep softbox 90cm
8 084 NOK
Studioblitspakke 2 st SK400 II 400Ws For Sony
Parabolisk deep softbox 120cm
Paraply Large 150cm Translucent
8 184 NOK

Høyeffektspakke for litt større studio

Hvis du jobber på et litt større område eller tar bilder av større grupper, er ekstra kraft godt å ha. Godox SK400 II gir deg opptil 400 wattsekunder. Pakken gir deg alt du trenger for å komme i gang med studiofotografering og belysning. Velg pakker som passer entenCanon, Nikon, Olympus, Panasonic, Fujifilm eller Sony

Fordeler

  • Pakken inneholder to studioblitser med softboks, stativ og sender og bag.
  • Innebygd trådløst system med 32 kanaler og 16 grupper
  • Godox Flash Transmitter X2T gir deg gode muligheter med Wireless X
  • 400 Ws gir mer kraft til større områder og lysformere
  • Passer lysformere med Bowens-bajonett
  • Rask ladetid på 0,4-3s
  • LCD-skjerm på baksiden for enkel innstilling

Studioblits med kraftig blitslys og innstillingslys

Godox SK400II er en studioblits med fargetemperatur på 5600K, noe som betyr at det er klassifisert som en dagslyskilde. Den har et innebygd trådløst 2.4GX-system hvor du både kan utløse blitsen samt stille inn blitseffekten. Den har et kraftig innstillingslys på 150 W som er proporsjonal eller manuell, noe som gjør det enklere for både fotograf og modell.

Radiokontroll og optisk slavesensor

For å bruke den innebygde radiokontrollen, er det nødvendig med en sender som støtter Godox Wireless X, dette er inkludert i pakken. Du kan kjøpe pakke med sender til enten Canon, Nikon, Olympus, Panasonic, Fujifilm eller Sony. Trådløs kontroll og blitsutløsing eliminerer behovet for å holde kabler liggende rundt, og det går raskt og enkelt under fotografering. Det er også mulig å utløse blitsen via den optiske slavesensoren, den reagerer på innkommende blitslys enten fra en innkommende studioblits eller kameraets innebygde blits.

Bowensfatning gir store muligheter

Dette betyr at alle lysformere med Bowensbajonett passer til blitsene slik som på Bowens og Visico. Det er også et paraplyfeste som har en gunstig posisjon, noe som gjør paraplyen sentrert og lysbildet bedre.

Leveres med

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.