Godox UB-130S Parabolic Umbrella
Godox UB-130S Parabolic Umbrella
Godox UB-130S Parabolic Umbrella
Godox UB-130S Parabolic Umbrella
Artikkelnummer: 1053986

Godox UB-130S Parabolic Umbrella

UB-130S Parabolic Umbrella

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Stor paraply som gir mykt lys og jevn spredning av lys
  • Brett opp/ned på et sekund
  • Parabolisk form fokuserer lyset

Velg farge

799 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

En paraply gir deg mykt lys fordi lyskilden din vil være mye større enn om du bare bruker blitsen. Denne ekstra store paraplyen har et stort spredningsområde som lar deg fotografere hele figuren eller til og med et par personer med bare en enkelt lyskilde.

Fordeler

  • Stor paraply for jevnt lys og vakkert lys
  • Forstørrer lyskilden din
  • Enkel å transportere og rask montering
  • Gir jevnt og fint lys

Bruk paraplyer for kamerablits, studioblits eller LED

Du kan montere en paraply på nesten hvilken som helst studioblits (unntatt noen Elinchrom med 7 mm paraplyfeste). De fleste studioblitser har et 8 mm paraplyfeste hvor du kan feste paraplyen. Velger du å fotografere med kamerablits, må du bruke et paraplyfeste med blitsskofeste, dette for å feste en paraply og blitsen din til et lysstativ. Se passende tilbehør for å finne riktig tilbehør til paraplyen og blitsen.

Kompatibel med diffusjonsduk

Ikke glem å kjøpe en diffusjonsduk til paraplyen for mer diffust lys. Dette gir tilnærmet lignende egenskaper som en softbox gjør. Se passende tilbehør for å finne riktig diffusjonsduk.

Leveres med

  • Godox Paraply Large 130cm
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.