Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Veske CB09 til Witstro AD600

Godox Veske CB09 til Witstro AD600

1039609
549 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Godox CB09 utstyrsveske for Wistro AD600

Veske som er tilpasset for å romme f.eks. to stk. Wistro AD600 eller tilsvarende fotoutstyr. Konstruksjonen av vesken er laget med harde sidevegger, myke avdelere samt et mykt lokk med glidelås. Vesken kan bæres i håndtaket eller den medfølgende skulderremmen.

Fordeler

  • Tilpasset til AD600, men fungerer til mye annet
  • Designet i slitesterkt nylonvev
  • Skulderrem medfølger

På veskens underdel finnes det avlange føtter som gjør at vesken ikke kommer i direkte kontakt med bakken, noe som gjør at bunnern ikke blir lett bløt eller møkkete.

Leveres med 

  • Veske med avdelere
  • Skulderrem
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.