Godox Ving V860III Canon
Godox Ving V860III Canon
Godox Ving V860III Canon
Godox Ving V860III Canon
Godox Ving V860III Canon
Godox Ving V860III Canon
Godox Ving V860III Canon
Godox Ving V860III Canon
Godox Ving V860III Canon
Godox Ving V860III Canon
Godox Ving V860III Canon
Godox Ving V860III Canon
Godox Ving V860III Canon
Godox Ving V860III Canon
Artikkelnummer: 1052985

Godox Ving V860III Canon

Kraftigere, raskere og smartere – kamerablits til Canon

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Høy blitsstyrke med ledetall på 60 tilsvarende 76W
 • Oppladbart litiumbatteri gir raske ladetider
 • Automatisk måling av blitsstyrke - TTL

Velg varemerke

2 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Godox Ving V860III er en kamerablits med høy blitsstyrke, rask ladetid og fremfor alt pålitelig – gå aldri glipp av et bilde med V860III. Blitsen har et kraftig batteri som gir deg opptil 480 blits ved maksimal effekt og enda flere ved lavere effekt. Blitsen er perfekt for deg som trenger ekstra lys i bildene dine, uansett om du er bryllups-, presse- eller studiofotograf.

Fordeler

 • Høy blitsstyrke med lysdioder på 60 tilsvarende 76Ws
 • Oppladbart litiumbatteri gir raske ladetider
 • Automatisk måling av blitsintensitet - TTL
 • Innebygd 2W LED-lampe for modelllys - se hvor blitslyset havner
 • Lås blitsen i kameraet – trygt og sikkert
 • Fotografering med lukkerhastigheter – High speed sync
 • Trådløs blitskontroll - bruk flere blitser eller kontroller med en blitssender
 • Kraftig batteripakke som gir 480 blitser ved maksimal effekt
 • Optisk slavesensor for utløsning av blitsen via blitslys
 • Automatisk eller manuell zoom 20 - 200 mm
 • Brenntid fra 1/300 til 1/20 000 sekunder (t.01)

Velg blits for kameraet ditt

Godox Ving860III er tilgjengelig for flere forskjellige merker, velg blitsen som er tilpasset ditt kameramerke.

TTL – La blitsen håndtere innstillingene

La blitsen og kameraet håndtere blitsstyrken, Godox Ving 860III har automatisk blits (TTL) som gjør at blitsstyrken stilles inn automatisk gjennom kameraets innebygde lysmåler for å gi riktig mengde lys.

TTL lar deg enkelt fotografere med blits uten lysmåler, noe som gjør det enkelt og raskt å fotografere. TTL gir en stor fordel at blitsintensiteten tilpasser seg dersom lyset eller avstanden fra blitsen endres under opptak.

Du kan velge å først måle med TTL og deretter bytte til manuell hvis du alltid vil ha samme blitsstyrke eller du kan kjøre blitsen på helt manuelt fra begynnelsen, noe som er bra hvis du vil lage resultater som ser identiske ut (f.eks. produktbilde ).

High speed sync – ta bilder med raske lukkerhastigheter

Dette lar deg jobbe med raskere lukkerhastigheter enn kameraets blitssynkroniseringstid (vanligvis 1 / 125-1 / 250), men lukkerhastigheter på opptil 1/4000 eller 1/8000 kan brukes avhengig av kameraet som brukes. Høyhastighetssynkronisering brukes til for eksempel å fryse bevegelse i eksisterende lys, gjøre bakgrunnen mørkere, redusere eksisterende lys eller blits med stor blenderåpning i et lyst miljø.

Radiokontroll – bruk flere blitser eller trigger med blitssendere

Godox Ving 860II kan brukes med full automatikk og kan kobles til andre blitser eller blitssendere ved hjelp av Godox Wireless X.
Ønsker du å fotografere med blitsen ved siden av kameraet kan du bruke en annen blits med Godox Wireless X-blitssender, Godox Xpro 2.4G eller X2T. Du finner passende sendere under fanen passende tilbehør.

Holdbart batteri for lange bilder

Godox Ving V860III har et batteri på 7,2V 2.600 mAh (Godox VB26 – tilsvarende batteri som også er i Godox V1) i stedet for tradisjonelle AA-batterier. Dette gir deg høyere kapasitet, raskere ladetider og fremfor alt en høy grad av pålitelighet. På én lading får du ca 480 blitser på maks effekt før den må lades. Skal du være på den sikre siden, er det et ekstra batteri som tilbehør om du ønsker et i reserve.

Utvikle blitsfotograferingen din

Du kan velge å ha blitsen på kameraet ditt, men den store fordelen med Ving860III er at du kan kjøpe en holder, stativ og en paraply eller softbox for å bruke som studioblits. Du finner alle våre passende lysdannere, batterier, stativer og sendere under fanen passende tilbehør.

Leveres med

 • Godox Ving 860III blits
 • Godox oppladbart batteri VB26
 • Batterilader
 • USB-kabel
 • Blitsfor med blitssko
 • Etui

MERK! kameraer som ikke har senterkontakt i blitsskoen er ikke kompatible med Godox Ving860III. Bildene viser en Wing 860III Canon, men modellene til Nikon, Sony, Fujifilm og Olympus / Panasonic har samme utseende bortsett fra at i stedet for en C, er første bokstav i kameramerket skrevet på blitsen.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen