GoPro HERO11 Black Mini
GoPro HERO11 Black Mini
GoPro HERO11 Black Mini
GoPro HERO11 Black Mini
GoPro HERO11 Black Mini
GoPro HERO11 Black Mini
GoPro HERO11 Black Mini
GoPro HERO11 Black Mini
GoPro HERO11 Black Mini
GoPro HERO11 Black Mini
Artikkelnummer: 1057151

GoPro HERO11 Black Mini

Kompakt og robust actionkamera hvor allsidighet møter maksimal ytelse

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 5,3K/60fps-video
 • Prisvinnende bildestabilisering - HyperSmooth 5.0
 • Vanntett ned til 10 meters dybde
3 589 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Få den utrolige videoytelsen til HERO11 Black i et mindre, lettere og enklere design. Størrelsen til HERO11 Black Mini gjør den mer praktisk å bære rundt når du trenger å ta bilder fra forskjellige vinkler og perspektiver, mens de nye doble monteringsløkkene øker stabiliteten og gir deg flere monteringsmuligheter. Den er like vanntett som alltid, men enda mer robust for å yte ekstremt godt under alle dine eventyr. Bare trykk på utløserknappen for å starte og starte opptaket. Etter opptak lader du kameraet mens bildene dine automatisk lastes opp til skyen. Den nye bildesensoren sikrer at du får imponerende video opp til 5,3K med silkemyk HyperSmooth 5.0 videostabilisering.

Fordeler

 • 5,3K/60fps video
 • GP2-prosessor
 • HyperSmooth 5.0
 • Horisontutjevning
 • Vanntett ned til 10 meters dybde
 • Kompatibel med tilbehør og fester fra Hero9/Hero10
 • Lange opptakstider med Enduro-batteri
 • Webkamera og live streaming funksjon

Med Hero11 Mini får du enda flere monteringsmuligheter

Flere monteringsmuligheter

HERO11 Black Mini er det første GoPro-kameraet som har to sett med sammenleggbare monteringsløkker – noe som gir det flere monteringsmuligheter enn noen GoPro noensinne har laget. Bruk de nye bakre løkkene når du vil ha et mer subtilt lavprofilfeste. Den er perfekt for strømlinjeformet hjelmmontering samtidig som den gir deg fleksibiliteten til å justere kameravinkelen i farten. Bruk de nedre monteringsløkkene for grep, stativer og girfester.

Hero11 Mini er utstyrt med en revolusjonerende ny bildesensor

Revolusjonerende bildesensor

Hero11 Black Minis kraftige bildesensor gir det bredeste synsfeltet noensinne på et Hero-kamera. Dette gir deg et ekstra stort lerret for kreativiteten din ved å fange mer av himmelen og horisonten i hvert opptak. Bare bruk GoPro Quik-appen for å zoome inn, beskjære bildene dine, justere sideforhold og mer, alt mens du opprettholder rike teksturer og skarphet i opptakene dine.

Utrolig bildekvalitet

Med 5,3K-video, som gir deg 91 % høyere oppløsning enn 4K og utrolige 665 % mer enn 1080p, kan Hero11 Black Mini fange sekvenser med skarpe detaljer og filmisk bildekvalitet. Et vannavstøtende linsedeksel hjelper til og med med å eliminere linseflekker og andre gjenstander for å gjøre bildene og videoene dine enda mer imponerende.

Høyoppløste videoer og høy bildefrekvens

Hero11 Black Minis fantastiske 5,3K-videoer gir deg utrolige HD-videoer. Du kan også ta bilder med høy oppløsning, opptil 24,7 megapiksler, fra videoene dine ved å bruke GoPro Quik-appen eller annen redigeringsprogramvare. Alt som trengs er ett trykk når du ser et flott bilde i videoen din. Appen gir deg den nøyaktige rammen du ønsker og lagrer den som et bilde klar til å dele og legge ut.

Hero11 Mini leverer prisvinnende stabilisering

Emmy®-prisvinnende HyperSmooth Stabilization

HyperSmooth har aldri vært bedre. Og nå har den vunnet en stor premie for sine vanvittig jevne bilder – en 2021 Emmy® for innebygd kamerasensor og programvarestabilisering. HyperSmooth 5.0 hever nivået ytterligere med Horizon Lock, forbedret stabilisering for 4:3 sideforhold takket være vår nye bildesensor og AutoBoost for maksimal stabilisering med minimal bildebeskjæring. Sykle, gå på skøyter, gå på ski, følg barna gjennom parken eller ta noen fantastiske POV-bilder av kjæledyrene dine - selv de mest skjelvne bildene vil være silkemyke.

Ekstremt allsidig sideforhold på 8:7

Sideforholdet på 8:7 fanger mer av scenen i hvert bilde. Den ekstra høyden gjør den perfekt for å lage ekstra høye 9:16 vertikale bilder eller en hvilken som helst annen størrelse du trenger for å laste opp til ulike sosiale medieplattformer. Med GoPro Quik-appen kan du zoome inn på de beste delene av videoene dine for å lage høyoppløselige punchouts av handlingen mens du beskjærer resten. Det allsidige formatet gjør det også enkelt å endre sideforholdet og gjøre andre justeringer for å finjustere bildene dine etter at du har tatt dem.

Natteffekter

Hero11 Black Mini har tre Time Lapse-moduser som lar deg være kreativ etter mørkets frembrudd. Star Trails bruker jordens rotasjon og stjerner for å fange vakre lysstier over nattehimmelen. Light Painting lar deg lage strålende penselstrøkseffekter med bevegelig lys. Vehicle Light Trails utnytter natttrafikken til å registrere fantastiske lysløyper.

Leveres med

 • GoPro Hero11 Black Mini
 • Veske
 • Buet selvklebende feste
 • GoPro-feste + tommelskrue
 • USB-C-kabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen