GoPro Suction Cup Mount New
GoPro Suction Cup Mount New
Artikkelnummer: 1007025

GoPro Suction Cup Mount New

Monter din GoPro ved hjelp av sugekopp

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Stabil sugekopp med actionkamerafeste
  • Holder kameraet fastmontert i hastigheter opp til 250 km/t
  • Kompakt, lavprofil-montering
569 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
GoPro Suction Cup
Denne solide sugekoppen kan brukes til å montere GoPro-kameraet på båter, motorsykler og mye mer. Den er testet og tåler hastigheter på opptil 250 km/t og er utviklet for stabilitet og stor bevegelighet. Justerbare armer gir svært kompakt montering med lav profil. Pakken inkluderer et standardfeste samt et hurtigfeste for kameraet for enkel flytting av kameraet mellom ulike monteringspunkter og steder. For maksimal styrke, fest sugekoppen til en ren overflate. Kompatibel med alle GoPro-kameraer.

Leveres med:
Sugekopp, justerbare armer, standard base, hurtigkoblingsbase, oppbevaringspose
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK