Suction Cup Mount

GoPro Suction Cup Mount

1007025
559 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Sugekopp-feste med industriell styrke for ditt HERO kamera

Sterk nok til å trekke bulker ut av en bildør (dessverre testet og utprøvd av GoPro) eller festet til et fly i over 300 km/h, bevist men ikke godkjent av GoPro per FAA regler.

Perfekt hvis du eier HERO kamera og ønsker å legge til en sugekoppbrakett til arsenalet ditt. Festes til biler, motorsykler, snøscootere, cockpiter, you name it.

IKKE ANBEFALT for surfebrett, snowboard eller andre sport med "high-impact". Anbefales kun for non-impact aktiviteter.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.