GoPro The Strap (2nd edition)
GoPro The Strap (2nd edition)

GoPro The Strap (2nd edition)

The Strap (2nd edition)

1044084
NettlagerFinnes på nettlager
Butik:
  • Fest din GoPro på hånden, håndleddet, armen eller beinet
  • Juster kameraets vinkel akkurat slik du vil ha den
  • Slipp å holde i GoProen din
729 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

GoPro The Strap (2. utgave)

Fest GoPro til hånden, håndleddet, armen eller benet for å ta bilder og filmer fra ditt unike perspektiv. GoPro The Strap, andre generasjon, inneholder en stropp som passer til armen, benet eller større gjenstander. Du kan justere kameraet med 360 graders rotasjon og tilt som lar deg justere vinkelen på kameraet akkurat slik du vil ha det.

Leveres med

  • Rotating Mount
  • Hand Strap
  • Wrist Strap
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.