Batteri HL 511 tilsvarer Canon BP-511

Hähnel Batteri HL 511 tilsvarer Canon BP-511

554030
429 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Alltid et ekstra kamerabatteri
Det er aldri feil å ha med seg et ekstra kamerabatteri i kameravesken. Ingen vil miste et godt bilde på grunn av at batteriet er tomt.

Hähnel Batteri HL 511 tilsvarer Canon BP-511
Kraftig Lithium-Ion-batteri for digitale kameraer/videokameraer. Lettere og mer kompakt enn noe annet oppladbart batteri på markedet. Sølvfarget. Tåler å lades opp uten total utladning (ingen minneseffekt). Innebygd elektronisk IC-beskyttelsessystem som beskytter mot skader ved kortslutning.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.