Batteri HL-K360 tilsvarer Panasonic VW-VBK360

Hähnel Batteri HL-K360 tilsvarer Panasonic VW-VBK360

322707
709 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Kraftig Lithium-Ion-batteri for digitale videokameraer. Lett og mer kompakt en de fleste andre oppladbare batterier på markedet. Kapasitet: 3480mAh, 3.6V, 12.5Wh Erstatter Panasonic VW-VBK360 Tåler å lades opp uten total utladning (ingen minne-effekt). Innebygd elektroniskt IC-beskyttelses-system som beskytter mot skader ved kortslutning. 2 års garanti

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.