Batteri HL-K360 tilsvarer Panasonic VW-VBK360

Hähnel Batteri HL-K360 tilsvarer Panasonic VW-VBK360

322707
709 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Kraftig Lithium-Ion-batteri for digitale videokameraer. Lett og mer kompakt en de fleste andre oppladbare batterier på markedet. Kapasitet: 3480mAh, 3.6V, 12.5Wh Erstatter Panasonic VW-VBK360 Tåler å lades opp uten total utladning (ingen minne-effekt). Innebygd elektroniskt IC-beskyttelses-system som beskytter mot skader ved kortslutning. 2 års garanti
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.