Hähnel Captur module pro
Hähnel Captur module pro
Artikkelnummer: 1018866

Hähnel Captur module pro

Captur module pro

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
1 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Øk mulighetene på din Hähnel Captur med en Module Pro

  • Utbyggbar med tredjepartssensorer
  • Opp til 100m rekkevidde

Module Pro øker dine kreative muligheter når du avfyrer blitser koplet til Capture ved hjelp av Module Pros innebygde bevegelse-, lys- og lydsensor samt en AUX-inngang for tredjepartssensorer som for eksempel trykksensorer. I Module Pro-pakken inngår også Module IR, som utløser kameraet eller blitsen når IR-strålen blir brutt. Den egner seg derfor godt til å fryse bevegelser.

Koples trådløs til Hähnel Capture for å trigge kameraet og blitsene dine. (Hähnel Capture selges separat).

"Light"
Fang plutselige endringer i lyset med Module Pro. Glimrende for å fotografere lyn og fyrverkeri. Den innebygde lyssensoren kan utløse kameraet eller blitsen når lysnivået går over eller under det nivået du har stilt den inn på.

"Infrared"
Bruk den infrarøde strålen for å fange en bevegelse som ellers ville vært omtrent umulig å fange. Still inn kameraet på å utløse når noe bryter den infrarøde strålen. Lar deg fotografere ville dyr, sport, eller hvorfor ikke en vanndråpe som faller mot vannflaten. For å få det aller beste resultatet kan du finjustere hvor lang forsinkelse du vil ha med presisjon ned til hundredeler av et sekund.

"Laser"
Lasersensoren fungerer akkurat som IR-sensoren, men på større avstand. Bruk for eksempel en laserpeker (selges separat) for å lage en stråle der kameraet utløses så fort strålen brytes.

"Sound"
Med lydsensoren på Module Pro kan du utløse kameraet eller blitsen når glass knuser, når en ballong sprekker eller når en blir kjører forbi - eller en rekke andre lyder.

Timelaps
Module Pro gir deg store valgmuligheter for hvordan du vil at intervallene for bildene skal tas så du senere kan sette dem sammen til en fantastisk timelapsfilm.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.