Fjernkontroll Captur til Fuji

Hähnel Fjernkontroll Captur til Fuji

1034047
1 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Fjernutløs kameraet og blitsen din
Sender og mottaker som gjør det mulig for deg å fjernutløse systemkameraet ditt, speedlight eller studioblits. Den har en rekkevidde på opp til 100 meter. Drives med AA-batterier.

Kompletter din Captur med en Module Pro for å få enda fler kreative muligheter med en ytterligere mottaker for å styre enda fler blitser.
 

Passer til:

  • X-A1/ X-A2/ X-M1/ X-Q1/ X-Q2/ X-T1/ X-T10/ X30/ X100T/ X-E2/ X-S1/ X-E1/ Finepix S1/ HS20EXR/ HS22ER/ HS25EXR/ HS28EXR/ HS30EXR/HS33EXR/ HS35EXR/ S100FS/ S200EXR/ S205EXR/ X-A3/ GFX50S

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.