Fjernkontroll Captur til Fuji

Hähnel Fjernkontroll Captur til Fuji

1034047
1 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Fjernutløs kameraet og blitsen din
Sender og mottaker som gjør det mulig for deg å fjernutløse systemkameraet ditt, speedlight eller studioblits. Den har en rekkevidde på opp til 100 meter. Drives med AA-batterier.

Kompletter din Captur med en Module Pro for å få enda fler kreative muligheter med en ytterligere mottaker for å styre enda fler blitser.
 

Passer til:

  • X-A1/ X-A2/ X-M1/ X-Q1/ X-Q2/ X-T1/ X-T10/ X30/ X100T/ X-E2/ X-S1/ X-E1/ Finepix S1/ HS20EXR/ HS22ER/ HS25EXR/ HS28EXR/ HS30EXR/HS33EXR/ HS35EXR/ S100FS/ S200EXR/ S205EXR/ X-A3/ GFX50S

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.