Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Sender Viper TTL transmitter til Nikon

Hähnel Sender Viper TTL transmitter til Nikon

1034340
825 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Radiosender Viper med TTL og HSS for Speedlights til Nikon

Viper er en radiosender som kan styre opp til 3 grupper av speedlight-blitser samtidig. Brukes sammen med Hähnel Modus 600RT blits som har innebygd radiomottaker, eller sammen med en Viper mottaker og en vanlig speedlight.

Fordeler:

  • TTL og HSS
  • 2.4gHz radiosignal
  • 3 separate grupper
  • LCD Skjerm
  • TTL Pass Through

TTL og HSS

Med TTL-metning løser blits og kamera automatisk lysnivået på blitsen for en rask og smidig håndtering, spesielt ved skiftende lysforhold. Du kan stille blitsstyrken inn manuelt, for deg som ønsker maksimal kontroll og konsekvens. HSS lar deg bruke lukkertider ned til 1/80000s, perfekt for å kunne bruke blits utendørs.

2.4gHz radio

Med radiosignal får du et pålitelig signal mellom sendere og blitsen, som ikke trenger å ha fri sikt og som kan brukes også i sterkt sollys. Perfekt dersom du fotograferer med blitsen i en type softboks.

3 separate grupper

Viper kan styre tre separate grupper bestående av Modus 600RT eller Viper-mottakere montert med en speedlight. Du kan bruke flere blitser i samme gruppe, og disse får de samme innstilling. Perfekt dersom du vill kombinere flere blitser for større kraft.

LCD-skjerm

På LCD-skjermen ser du tydelig de tre ulike gruppenes innstilling. Du kan endre innstilling mellom M og TTL, samt slå av gruppene direkte fra Viper-senderen, slik at du slipper å løpe rundt mellom blitsene for å endre innstillinger.

TTL Pass Through

Viper transmitter har en blitssko på senderen, noe som muliggjør at TTL-blitser eller andre TTL-systemer og studioblitssendere kan monteres på toppen av Viper Transmitter.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.