Hasselblad XCD 55mm f/2,5 V
Hasselblad XCD 55mm f/2,5 V
Hasselblad XCD 55mm f/2,5 V
Artikkelnummer: 1058469

Hasselblad XCD 55mm f/2,5 V

XCD 55mm f/2,5 V

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • 43 mm (tilsvarer 35 mm)
 • Intern fokusering med MF-overstyring
 • Sentrallukker, 1/2000 sek Synk
47 889 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Hasselblad XCD 55 mm f/2,5 V standardobjektiv tilsvarer en brennvidde i fullformat på 43 mm og gir en synsvinkel som ligner på det menneskelige øyet. Dette perspektivet, kombinert med den myke bokeh-effekten til den store f/2.5 blenderåpningen, gjør dette objektivet til et enestående alternativ for portretter i full eller halv lengde og perfekt for fotografering av dokumentar, stilleben eller hverdagsfotografering.

Fordeler

 • 43 mm (tilsvarer 35 mm)
 • Blenderåpning: f/2,5 til f/32
 • Sentral lukker, 1/2000 sek Synk
 • Minste fokusavstand: 45 cm
 • Tre asfæriske elementer
 • Intern fokusering med MF-overstyring
 • Frontfiltergjenge: 72mm

Presisjonsoptikk, enestående bilder

Når du bruker XCD 55mm f/2.5 V-objektivet, kan den smale blenderåpningen og den sentrale lukkeren skape Hasselblads signatur åttepunkts stjerneutbrudd på sterke lyskilder. Med sin kompakte optiske design, liten og lette fokuseringsmodul og optimert sentral lukker, veier XCD 55mm f/2.5 V bare 372g, men leverer førsteklasses optisk ytelse.

Gjennomtenkt konstruksjon

XCD 55 mm f/2.5 V-objektivet har ni elementer i åtte grupper, inkludert to asfæriske elementer, ett ED-element og ett spesiallaget asfærisk element med stor diameter. Med et gjennomtenkt arrangement har objektivet ikke bare en kompakt størrelse, men forbedrer også lystransmittansen og undertrykker kromatisk aberrasjon. Å kombinere XCD 55 mm f/2,5 V med et av Hasselblads mellomformats speilløse kameraer gir fantastiske resultater.

Ny fokuseringsmodul: Rask, lett, presis

Den oppgraderte fokuseringsmodulen bruker en lineær trinnmotor og en lettere, mindre fokuseringslinsegruppe. Disse endringene eliminerer effektivt ethvert tilbakeslag fra den bevegelige linsegruppen og, sammen med PDAF-teknologien i X2D 100C, betyr det at fokuseringslinsegruppen raskt kan nå fokusposisjonen og oppnå en presis stopp som resulterer i rask, fleksibel og presis fokusering.

Leveres med

 • XCD 55 mm f/2,5 V
 • Fremre og bakre linsedeksel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen