Hawk-Woods VL-M98 Mini V-Lok 14.4V 98Wh Battery
Hawk-Woods VL-M98 Mini V-Lok 14.4V 98Wh Battery
Artikkelnummer: 1037288

Hawk-Woods VL-M98 Mini V-Lok 14.4V 98Wh Battery

Mini V-mount batteri 14.4 V 98Wh

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • 98Wh, 14.4v, 6 800 mAh
  • Batteriladingsindikator
  • D-tap-uttak
3 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Minibatterisystemet tilbyr alle funksjonene som V-Mount-batteriet i standardstørrelse gjør, men i et lite format med lett vekt på bare 500g. Dette er den perfekte løsningen hvis du ønsker lang batterilevetid, men ønsker å spare vekt og plass.

D-Version

Denne spesielle D-version har en automatisk tilbakestilling av PCM, som betyr at hvis batteriet ble slått av og går i beskyttelsesmodus, er det ikke nødvendig å koble det til en lader for å tilbakestille batteriet fordi det gjør dette automatisk. Dette er perfekt for fotografering i felten der en lader ikke alltid er tilgjengelig.

Bygget med SMBUS-systemet

Den har også et SMBUS kommunikasjonssystem som er kompatibelt med RED-kameraer og alt utstyr som bruker SMBUS. Dette systemet lar brukeren enkelt se batteristrømprosenten på displayet til utstyret de bruker, denne intelligente programvaren gir også en gjenværende tid for et mer nøyaktig batteriladenivå.
Innebygd batterimåler, termisk beskyttelse, kortslutningsbeskyttelse, utladnings- og spenningsbeskyttelse er bare noen få funksjoner dette batteriet tilbyr.

Leveres med

  • Hawk-Woods VL-M98 Mini V-Lok 14.4V 98Wh Battery
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen