Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Batterilader RP-DC50 Dual

Hedbox Batterilader RP-DC50 Dual

1025418
1 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

RP-DC50 dobbeltlader til Sony RP-U / Redpro RP-BPU batterier

En LCD-skjerm viser status for hvert batteri, slik at du alltid er klar. Med både High og Low lademodus kan du velge det moduset som passer best for deg i øyeblikket.

Fordeler:

  • Lader to stk Sony BP-U/Redpro RP-BPU batterier samtidig
  • Innebygget beskyttelse mot overoppheting og overlading
  • High-modus kan lade ett batteri på ca 3 timer
  • USB-bort for lading av mobile enheter
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.