Hollyland COSMO C1 Wireless HDMI/3G-SDI
Hollyland COSMO C1 Wireless HDMI/3G-SDI
Hollyland COSMO C1 Wireless HDMI/3G-SDI
Hollyland COSMO C1 Wireless HDMI/3G-SDI
Hollyland COSMO C1 Wireless HDMI/3G-SDI
Hollyland COSMO C1 Wireless HDMI/3G-SDI
Artikkelnummer: 1053753

Hollyland COSMO C1 Wireless HDMI/3G-SDI

COSMO C1, videolink i verdensklasse

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • 300 meter trådløs overføring rekkevidde
  • Så lav latency som 0,04 ms
  • Senderen støtter SDI-inngang, HDMI-inngang og SDI-loopout, og mottakeren støtter 2 x SDI-utganger og HDMI-utganger
12 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Cosmo C1, det nye medlemmet av Cosmo-familien, tilbyr en ny standard for sanntids videoovervåking opp til 300 meters siktlinje. Forbedret signalstyrke og overlegne anti-interferensegenskaper i 5,1 GHz-5,8 GHz frekvensspekteret garanterer jevn videooverføring i komplekse miljøer. Som den første i bransjen til å integrere UVC-grensesnitt (USB Video Class), tilbyr COSMO C1 en fullstendig forenklet løsning for strømming og skydeling av videoverkene dine. Det er det nye valget for å øke innholdsproduksjonsteamene dine til neste nivå.

Fordeler

  • 300 meter trådløs overføringsrekkevidde
  • Så lav som 0,04ms latens
  • Støtter Smart Channel Switching
  • Senderen støtter SDI-inngang, HDMI-inngang og SDI-sløyfe
  • Mottakeren støtter 2 x SDI-utganger og HDMI-utganger
  • Støtter likestrømforsyning, batteri og USB Type-C strømforsyning
  • Støtter UVC Pull-stream

HEVO, En Game Changer

Ingen flimmer, ingen svart skjerm
HEVO er en løsning innebygd med adaptiv frekvenshopping (AFH) og sømløs retransmisjonsteknologi, som gir eksepsjonell pålitelighet, forbedret signalstyrke og overlegen anti-interferensytelse. Du kan nå si farvel til skjermflimmer, skjermpauser og svarte skjermer gjennom hele produksjonen.
Med dette nivået av anti-interferens-ytelse lar den fortsatt 4 separate systemer jobbe på ett sted uten at det går på bekostning av deres jevne videolevering.

HEVO fullfører hvert synkroniseringsfrekvenshopp på 0,001s både ved mottaks- og overføringsenden, og sikrer bildeintegritet i øyeblikket av frekvensbytte. Enten du er i manuell eller automatisk skiftemodus, vil ikke lenger livestreaming og produksjonsovervåking bli påvirket av svarte skjermer.

Et selvsagt valg for videografer

HEVO, basert på Hollylands proprietære protokoller, forbedrer kodingseffektiviteten med 30 % med H.265 (HEVC). Akselerasjonsmodulen innebygd i COSMOC 1 oppnår en ultralav ventetid så lav som 40ms. Det er ingen kompromiss med bildeutgang og overføringsforsinkelse innenfor 1000 fot LOS-området.
Designet for presis følgefokus og høy bildeskarphet, er COSMO C1 et gitt valg for videografer og fokusoperatører. Si hei til en jevn seeropplevelse på et helt nytt nivå.

Alt du trenger er en USB-C-kabel

Med HEVO er UVC innebygd i COSMO C1. Det kreves ganske enkelt en USB-C for å sende 1080P60 HD-video til datamaskinen din for direktestrømming. Ingen videoopptaksenhet nødvendig, ingen ekstra innstillinger. Det bare fungerer!
MERK: Innebygd UVC kun for "P" / Progressiv signalmodus.

HDMI & SDI Inn / Out + SDI Loopout

Et bredt spekter av enhetskompatibilitet
COSMO C1 tillater HDMI- og SDI-tilkoblinger på både TX- og RX-enhetene, pluss en SDI-sløyfe på TX. Den kan fungere med alle standard kameraer, skjermer eller brytere som du tilfeldigvis jobber med. Søket etter avtale slutter her, punktum.

Indikator for lavt batteri

Den røde indikatoren for lavt batteri er her for å minne deg 20 minutter i forveien om et døende batteri. Ikke mer panikk i siste øyeblikk.

Vertikal og horisontal monteringsdesign

Bygget for å matche, lett å montere
Flere monteringsmetoder er tilgjengelig på både sender og mottaker. Den gjennomtenkte designen på fronten gjør det mulig å fikse og legge enheten horisontalt, perfekt for å jevne ut vekten for balansering av kamera og stabilisatorer, mens det 1/4"-20 gjengede hullet setter opp enheten på alle står.

Tre strømforsyningsalternativer

Tre strømforsyningsalternativer for bruk i forskjellige opptaksscener. DC-strømforsyning er mer egnet for bruk i et innendørsprosjekt, mens L-seriens batteri og USB-C-port gjør enheten bærbar for en hektisk hverdag.

Leveres med

Sender
Mottaker
Antenne x4
Svampantenne x2
Blitssko x1
Magicarm x1
Type-C-adapter x1
DC-adapter x1
Brukerhåndbok x1
Garantikort x1
Utvidelsestilbehør x1

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen