Spar 400 kr
Artikkelnummer: 1061735

Hyper HyperDrive USB4 Mobile Dock

Bærbar 8K USB-C dockingstasjon med 8 porter

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Støtte for doble utvidede skjermer
 • Støtte for enkelt 8K 30Hz-skjerm
 • Strømforsyning via USB-C 100W PD
990 NOK1 390 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

HyperDrive USB4 Mobile Dock er en tynn og bærbar USB4-dockingstasjon med integrert HDMI 2.1 og DisplayPort 1.4. Den har støtte for én 8K 30 Hz-skjerm og til og med to 4K 60 Hz-skjermer. Du får også muligheten til å lade en enhet raskt med USB-C 85W-strømforsyningen. Dockingstasjonen har også to USB-A 10 Gbps-porter for lynrask filoverføring.

Tilkoblinger

 • 1x HDMI 8K 30 Hz
 • 1x DisplayPort 8K 30 Hz
 • 1 x Ethernet Gigabit 10/100/1000 Mbps
 • 1x 3,5 mm lyd
 • 2x USB-A 10Gbps
 • 1x USB-C PD 85W
 • 1x USB4 PD 100W

Hyper HyperDrive USB4 Mobile Dock

Støtte for to utvidede skjermer

Du kan enkelt koble til opptil to eksterne skjermer ved 4K 60 Hz med fleksibiliteten til HDMI 2.1 eller DP 1.4. Dual Extended Display støttes bare på enheter som støtter MST, og støttes ikke for Mac OS. Du kan også enkelt koble til én ekstern skjerm med 8K 30 Hz.

USB-C 100 W PD Passthrough

Lad datamaskinen raskt med 85 watt strøm når den er koblet til en ekstern 100 watts strømforsyningslader (se under egnet tilbehør).

Høyhastighets USB-A og USB4

To 10 Gbps USB-A-porter gir deg rask overføring av bilder, filer eller HD-filmer med høy oppløsning på under 30 sekunder. Med USB4-tilkobling får du i tillegg en båndbredde på 40 Gbps dataoverføringshastighet.

Kompatibilitet

  Skjerm A Skjerm B
Utvidede skjermer 2  
Enkel skjerm (maks. ytelse) 8K 30Hz  
Dobbel skjerm (maks. ytelse) 4K 60 Hz 4K 60 Hz
Trippelskjerm (maks. ytelse) -  


Kompatibel med USB4-enheter, Mac OS, Thunderbolt 4 og 3, Windows-datamaskiner og Thunderbolt-dockingstasjoner. M1 MacBook (2020 MacBook 13" Air og 2020 MacBook 13" Pro) støtter ikke tilkobling av flere skjermer, men er kompatibel med resten av portene i dokkingstasjonen.

Leveres med

 • Hyper HyperDrive USB4 Mobile Dock
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen