Fotopapir A4 Galerie Prestige Smooth Gloss

Ilford Fotopapir A4 Galerie Prestige Smooth Gloss

1000610
 • Klassisk tungt fotopapir for tradisjonelle og nye utskrifter
 • Profesjonell høyblank finish
 • Blekket tørker raskt på papiret
 • Kompatibel med alle pigment- og blekkbaserte skrivere
 • Ferdige ICC-profiler finnes på produsentens hjemmeside
 • Gir stort toneområde med høy klarhet, skarphet og metning
1 863 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Fotopapir A4 Galerie Prestige Smooth Gloss
Fotoramme A4 svart
KUTTEMASKIN TITANIUM 32CM
2 291 NOK
Fotopapir A4 Galerie Prestige Smooth Gloss
Functional Form Saks 21cm Svart
Fotoramme A4 hvit
2 131 NOK

Ilford fotopapir er designet både for tradisjonelle og nye, moderne HDR-bilder med stort toneområde og en optisk  høyblank coating. Dette gir bildene en suverent høy skarphet, klarhet og fargemetning. Smooth gloss-papiret har en flat, jevn og glansete overflate for vakre, rette utskrifter.

Fordeler

 • Profesjonell høyblank finish
 • Blekket tørker raskt på papiret
 • Klassisk tungt fotopapir for tradisjonelle og nye utskrifter
 • Kompatibel med alle pigment- og blekkbaserte skrivere
 • Stort fargeområde
 • Ferdige ICC-profiler

Fotopapir

Med sine 310 gram per ark er dette et tyngre fotopapir som ikke bøyer seg etter utskrift, som så mange tynnere papirtyper gjør. Fotopapiret er betydelig tykkere enn vanlig utskriftspapir, som ligger på mellom 60-120 gram. Papirtykkelsen på Ilford Galerie Prestige Smooth Gloss ligger på 310 mikrometer, og den høye opasiteten/densiteten på 99% gir papiret en hvitnyanse som gir utskrifter med optimalt fargeområde og høy skarphet.

PEFC-sertifisert papir

PEFC, programme for the endorsement of forest certification, er en sertifisering for miljøvennlig, holdbar og ressurssterk skogbruk. Sertifiseringen innebærer blant annet at en tar hensyn til biodiversiteten, økosystemet, forbud mot farlige kjemikalier, ansvar for gjenvekst og arbeidernes velferd. Denne sertifiseringen gjør at du med god samvittighet kan benytte papiret til dine produksjoner.

ICC-profiler

Til Ilfords footpapir finnes det ferdige ICC-profiler til både Canon- og Epson-skrivere som du kan laste ned og bruke til dine skrivere for at utskriftene skal bli så korrekte som mulig.

Leveres med

 • Fotopapir A4 Ilford Galerie Prestige Smooth Pearl 310 gram 250 ark
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.