Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Realiser din podcastdrøm med RØDECaster Pro

Podd, det populære radioformatet "on-demand" øker konstant sin popularitet. På Applas Podcast-plattform finnes det over 500.000 aktive podder, og fler enn 18 millioner avsnitt er produsert. Veien fra idé til ferdig produkt kan være svært kort - gjennom ett par produkter og noen enkle metoder kan du få svært god lyd på din produksjon. Lær deg mer om podcast og lyd på vår inspirasjonsblogg! Podd, det populära radioformatet "on-demand" ökar konstant i popularitet. På Apples Podcast-plattform finns över 500.000 aktiva poddar och fler än 18 miljoner avsnitt har producerats. Startsträckan från idé till din färdiga produkt kan vara mycket kort – genom ett par produkter och några enkla metoder kan du få ett riktigt bra ljud på din produktion. Lär dig mer om podcast och ljud på vår inspirationsblogg!

Les mer

29
apr

Hva har du i kameravesken, Jesper Anhede?

Å fotografere på land, i luften og under vann, og tilsammen besøke over 80 land verden rundt, høres kanskje ut som en umulighet. Men ikke fot Jesper Anhede, fotograf fra Hjo i Västergötland som fremfor alt jobber med dronefotografering for bedrifter og hjelpeorganisasjoner. Følg med når vi dykker inn i Jespers kameraveske, og ser hva han bærer med seg jorden rundt.

Les mer

18
mar

Cine- og fotoobjektiv – hva skiller de?

Du har sikkert hørt snakk om cineobjektiver, og at de passer bra når du skal filme. Men hva er egentlig forskjellen mellom et "vanlig" fotoobjektiv og disse større, tyngre og dyrere cine- og filmobjektivene? Vi går gjennom noen av punktene som skiller de.

Les mer

12
mar

Panasonic S1/S1R - Et dypere innblikk med Martin Wallgren

Sammen med Martin Wallgren fra Panasonic Nordic går vi her dypere inn på det nye L-mount-systemet og kameraene S1 og S2R. Hva er de største forskjellene mellom disse to, hvordan skiller fullformatssystemet seg fra Micro4/3-systemet og hvilket tilbehør vil fungere sammen med de nye kameraene? Alt dette, og mye mer, får du svar på i filmen nedenfor.

Les mer

27
feb

Panasonic S1 & S1R - En første titt på det nye systemet

I denne filmen får vi høre om Patricks følelser og tanker etter han har prøvd det nye fullformatssystemet fra Panasonic med kameraene Lumix S1 og Lumix S1R. Vi går gjennom kameraenes ergonomi, funksjoner og innstillinger, og ser litt på tilbehør.

Les mer

26
feb

Kameratips: Film i slow motion

Å filme i slow motion er egentlig ikke vanskeligere enn å filme en vanlig film - det finnes dog noen ting du bør tenke over for å få så god kvalitet som mulig når du ønsker å filme langsomme sekvenser.

Les mer

26
feb

Hvorfor skal sportsfotografen bruke etbensstativ?

Å fotografere sport handler som regel om å fange mennesker og objekter som beveger seg fort. For å lykkes med disse bildene kan det være bra med et kamera som også er raskt, men det finnes også mange andre parametere som er godt å tenke over når du fotograferer sport. Sportsfotografering handler også om timing og om å fange følelser på bilde, og i sportsfotograferns verden kan i blant de mest uforutsette situasjoner resultere i de beste vildene. I denne filmen forklarer Patrick hvorfor det er bra å bruke et etbensstativ ved sportsfotografering, samt tipser om tre stativ som er perfekte for sportsfotografen.

Les mer

31
jan

Vloggtips til deg som filmer med mobilen

I denne filmen viser Patrick to stk ulike gimbalstabilisatorer for mobiltelefoner, for at du skal kunne skape stabile og følgende filmer. Når du spiller inn en vlogg (videoblogg) finnes det en rekke tekniske faktorer som må klaffe for at sluttresultatet skal bli så godt som mulig, og da er en gimbal et godt hjelpemiddel for et fint sluttresultat.

Les mer

31
jan

Tre smarte tilbehør til bilderedigeringen din

Vår serie med bilderedigering er nå inne i sin tredje del, og i denne går vi gjennom tre smarte tilbehør du kan ha nytte av når du skal redigere bilder.

Les mer

31
jan

Velg rett filter til ditt neste bilde!

I denne filmen går Mikael gjennom de tre ulike filtertypene UV- (Ultra Violet), ND- (Neutral Density) og polariseringsfilter. Han forteller her om hvordan og når du skal bruke de, hva de ulike variantene er beregnet for, samt gir noen gode tips til ditt neste filterinnkjøp.

Les mer

31
jan

Velg rett lydutstyr til dine opptak

Å ha en god mikrofon når du skal spille inn film er viktig, men noe som er enda viktigere er hva slags type mikrofon du velger, og hvor du velger å plassere den. I denne filmen går vi gjennom ulike mikrofontyper, fra shotgun-mikrofon til mygg, og gir deg tips for å få mest ut av de ulike variantene.

Les mer

31
jan

Annas beste tips for portrettfotografering

Når hun ikke jobber i vår Stockholmsbutikk er Anna Evenius ofte ute på fotooppdrag, spesielt hos bedriftskunder der hun spesialiserer seg på portrettfoto. I denne videoen viser Anna hvordan du får modellen din til å slappe av, hvordan du skal bruke lyset og blitsene dine på rett måte, og også hvilket tilbehør hun pleier å ha med seg.

Les mer

31
jan

Unboxing – DJI Osmo Pocket

Se vår video der vi pakker opp DJI Osmo Pocket og går gjennom hva som følger med i boksen samt viser noen av funksjonene dette gimbalkameraet har.

Les mer
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.