Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Feire vinterferien med oss

Vinterferien er for mange en aktiv pause fra hverdagen sammen med nære og kjære, eller kanskje bare tid til å komme på plass med alt du ikke har rukket gjennom høsten og julestria. Hos oss finner du en rekke produkter for å berike vinterferien, både innendørs og utendørs, hjemme eller på ferie. Les, bli inspirert og klikk deg så videre for å finne passende produkter for innendørs og utendørs aktiviteter.

 

Produkter brukt i filmen

ViewSonic Projektor M1/M1+

ViewSonic M1 och M1+ er en liten, ultraportabel LED-projektor som du lett kan ta med til møter, presentasjoner eller bildevisninger. Projektoren har et innebygd batteri, doble høyttalere fra Harman Kardon og 16GB intern lagring.

Allsidig fullformatskamera med justerbar skjerm

Ved å kombinere egenskaper og funksjoner fra flere ulike EOS-modeller blir 6D Mark II et veldig allsidig systemkamera både for entusiaster og profesjonelle fotografer som stiller høye krav til bildekvalitet og fleksibilitet.

Portabel skriver med høy bildekvalitet

Canon CP-1300 er en liten og kompakt sublimeringsskriver som enkelt kan tas med når du er på spranget. Du kan enkelt skrive ut fra minnekort, samt telefonen, nettbrett, kamera og datamaskin via WiFi.

DJI Mavic Mini – mindre, raskere og bedre

Denne superlette og kompakte dronen fra DJI er et perfekt tilskudd til ditt kamera- og videoutstyr. Skap cinematiske filmer, spennende flygninger eller fantastiske landskapsbilder fra luften.

Sammenleggbar og portabel drone som filmer i 4K

DJI Mavic Air er en kompakt drone, proppfull av funksjoner og finesser, men på tross av dette er den liten nok til å få plass i jakkelommen din. Alltid klar for nye eventyr og nye bildevinkler der bare din fantasti og kreativitet setter grensene. 

Solid actionkamera fra DJI

Vanntett og solid actionkamera med avansert bildestabilisering og doble skjermer for selfies og actionopptak. Med smarte fotofunksjoner som timelapse, lange eksponeringer samt timer-fotografering er dette mye mer enn "bare" et acitonvideokamera.

Pakke med en rekke fester for ditt GoPro-kamera

Med dette kitet kan du feste ditt GoPro-kamera i nesten hva som helst, og på denne måten komme til akkurat de vinklene du selv vil. Fest kameraet på brystet, på hodet, på sykkelen, hold det i hånden eller på bilen. Alle tilbehørene leveres i en veske som gjør det enkelt og alltid ha tilbehøret lett tilgjengelig. 


Johan Borehed

12.02.2020

Del

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.